Tina Grimmie, mother of musician Christina Grimmie, is comforted by her husband Bud as Tina speaks during a memorial service held for the singer at Fellowship Alliance Chapel in Medford Tina Grimmie, mother of musician Christina Grimmie, is comforted by her husband Bud as Tina speaks during a memorial service held for the singer at Fellowship Alliance Chapel in Medford, New Jersey, U.S. June 17, 2016. REUTERS/Chris LaChall/Courier-Post/Pool TPX IMAGES OF THE DAY Foto: POOL
Saund
22. detsember 2016, 09:00

Tapetud lauljatari pere nõuab kontserdimajalt hiigelhüvitist (3)

2014. aastal USA lauljate televõistlusel „The Voice“ kolmandaks jäänud Christina Grimmie (22) mõrvati jõhkralt 10. juunil Orlandos Plaza Live’i kontserdimajas, kui ta esinemise järel fännidega kohtus ja autogramme jagas.

Christinale tundmatu Kevin Loibl tulistas staari ning too suri hiljem haiglas. Kahe tulirelvaga ja jahinoaga varustatud Loibl tulistas pärast veretööd endale kuuli pähe ja suri.

Nüüd on Grimmie omaksed alustanud kohtulahingut kontserdimaja AEG Live vastu, kirjutab New York Post. Christina vanemad Tina ja Albert ning vend Marcus väidavad, et lauljatari surmani viisid puudulikud turvameetmed.

Kuna Grimmie pidas oma peret üleval ning oli venna oma mänedžeriks palganud, nõuavad tema omaksed kontserdihoone omanikelt kogu raha, mida staar oleks oma elu jooksul teeninud. Lisaks nõuavad hagejad haigla- ja matusekulude katmist ning valuraha oma üleelamiste eest.