Nüüd on Kristiinal võimalik tähistada oma unistuste jõule – ikka imeilusa kleidi ja isetehtud hõrgutistega, mida naudib tema enda suur pere: kinnisvaraärimehest abikaasa Aivar, kaks poega, Airon Kindlus (10) ja Charlton Leonhard (8), ning mullu jõulureedel sündinud väikene tütar Alexandra Amelie.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
21. detsember 2016, 19:39

Kristiina Heinmets-Aigro jäi lapsena jõulude ajal üksinda koju

Veel paarkümmend aastat tagasi oskas Kristiina Heinmets-Aigro vaid vargsi loota, et ühel hetkel on tal suur pere. Unistada tulebki suurelt, sest siis võivad ka soovid täituda, nendib ta nüüd.

Eesti üks läbi aegade edukamaid iluduskuningannasid, modell ja saatejuht Kristiina Heinmets-Aigro (38) naudib täiel rinnal kolmanda lapsega kodus olemist ja oma pere igapäevaste murede ja rõõmude jagamist. Naise elus pole alati varem nii olnud. «Soovin, et jõulude ajal ümbritseks mind palju inimesi,» ütleb ta mõtlikult. Õrnas teismeeas tuli tal mõnikord jõulud täiesti üksi veeta. «Istusin televiisori ees, peokleit seljas, laual ema juhtnööride järgi ise valmistatud sült, hapukapsas ja suhkrukringlid.

Nüüd on Kristiinal võimalik tähistada oma unistuste jõule – ikka imeilusa kleidi ja isetehtud hõrgutistega, mida naudib tema enda suur pere: kinnisvaraärimehest abikaasa Aivar, kaks poega, Airon Kindlus (10) ja Charlton Leonhard (8), ning mullu jõulureedel sündinud väikene tütar Alexandra Amelie.

Kuidas nemad aga jõuludeks valmistuvad ja missugused on nende traditsioonid, loe täpsemalt juba värskest Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse