Sirli ja Gowri aprillis Õnnepalees peetud pulmariiete moeshow'l modellidena. Samal päeval palus Gowri ka Sirli kätt. Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
20. detsember 2016, 14:44

Erika Salumäe tütar Sirli on Tais emaks saanud? (54)

Sel aastal on iga eestlane saanud kaasa elada olümpiavõitja Erika Salumäe tütre Sirli ja tema kaasa Gowri Grand Uustalu väga kiirelt eskaleerunud eraelule – aprillis noored kihlusid, siis tuli uudis lapseootuse näol ja kiirelt peeti ka pulmad. Nüüd on Grandide pere põrutanud Taimaale, kus, võib arvata, on juba ilmavalgust näinud pere värskeim liige.

Novembri lõpus pakkis muidu Hispaaniav elav Grandide pere kohvrid kokku ja põrutas Taimaale talvitama. Grandide pereema Gerli hoiab sõpru-tuttavaid, ja ka Eesti avalikkust, läbi oma Facebooki konto kõige perekonnas toimuvaga kursis. Sama teevad Sirli ja Gowri videoblogi vahendusel, mida nad Youtube’s peavad.

Kuigi arstide poolt on Sirli ja Gowri tütre sünnitähtajaks määratud 9. jaanuar, usuvad pereliikmed, et värsket verd tuleb nende sekka veel selle aastanumbri sees. Sirli paljastas videoblogis, et Gowri arvas, et beebi sünnib 15. detsembril, Sirli pakkumine oli vahemik 16.-18. detsember, ema Gerli on aga ennustanud vahemikku 18.-20. detsember. Pühapäeval peeti maha ka babyshower ehk lapseootel naisele korraldatud beebiootuspidu. 

Pereema Gerli, kes muidu pea igast sündmusest Facebookis teada annab, küll vaikib, kuid Gowri õde, Erika Radji, on oma Facebooki profiilil teinud postituse, mis annab mõista, et ju nende pere suurenenud on. Erika on 8 tundi taga tehtud postituses kirjutanud "Happy BirthDay Neytiri!", mida võiks lugeda kui "Head Sünni Päeva Neytiri!"

Õhtuleht uuris ka Erika Salumäelt, kas teda võib vanaemaks saamise puhul õnnitleda, kuid olümpiavõitjale Facebooki saadetud küsimus jäi vastuseta.

Grandide perele soovime aga jõudu, jaksu ja palju õnne!