KULDNE RAADIOHÄÄL: "Müstiline Venemaa" püsib juba aastaid Vikerraadio kolme kõige populaarsema saate hulgas ja mis veelgi olulisem – kuulajad on valinud "Müstilise Venemaa" aastaid ka Vikerraadio parimaks saateks. Laupäeval pälvis ligi kakskümmend aastat saadet teinud David Vseviov raadio- ja teleajakirjanike kõrgeima tunnustuse – kuldmikrofoni.Foto: Toomas Tatar
Meedia
19. detsember 2016, 04:00

David Vseviov: "Olen saanud kuulajatelt ka väga kummalisi kirju, et miks ma olen Stalinit kiitnud." (15)

Ajaloolane David Vseviov on kõige populaarsem õppejõud nii Eesti Kunstiakadeemias, kus ta loeb tudengitele Babüloonia ajalugu, kui ka raadiokuulajate seas. "Müstiline Venemaa" püsib juba aastaid oma 70 000 ringis kuulajaga Vikerraadio kolme kõige populaarsema saate hulgas ja mis veelgi olulisem – kuulajad on valinud "Müstilise Venemaa" aastaid ka Vikerraadio parimaks saateks.

Laupäeval, Eesti Ringhäälingu 90. sünnipäeva eelõhtul sai raadiohääl ja õppejõud, keda on nimetatud ka arvamusliidriks ja üheks Eesti mõjukamaks inimeseks, väärilise tunnustuse – David Vseviovi pärjati kuldmikrofoniga, mida antakse raadio- ja teleajakirjanikele väljapaistvate saavutuste eest. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99