Valdo RandpereFoto: Teet Malsroos
Tele
18. detsember 2016, 19:55

TV3 VIDEO | Valdo Randpere on uue võimuliidu suhtes kriitiline: see on nagu vihmausside valitsus, kes on näidanud tõelist selgrootust (81)

Tänases TV3 "Seitsmeste" nädalalõpudebatis arutasid Valdo Randpere ja Oudekki Loone seekord uue valitsuse ja ööistungite üle. Lisaks tuli jutuks ka Rail Baltic.

"Minule ööistungid iseenesest ei meeldi. Ma olen kogu aeg neid kritiseerinud, ma jään neid kritiseerima. See on mõttetu," on Reformierakondlane Valdo Randpere kindel.

"Ööistungid tegelikult mõeldakse läbi. Kui meie tegime ööistungit, meil oli tort ajakirjanikele, meil sai igaüks teha oma haldusreformi seda torti lahti lõigates. Mis teie tegite?" sõnas Loone.

"See riigieelarve, mis te koostasite, ei kõlba kassi saba allagi! Seepärast me pidimegi tegema asju, mis on inetud," lisas Loone.

"Veel hullem on ju see, et te olete näidanud tõelist selgrootust. Te olete nagu vihmausside valitsus praegu! Te tulete välja ühe lolli ideega, siis te saate teada avalikkuse käest, et see ongi loll idee," ei jää Randpere võlgu.

Vaata kogu väitlust videost!