Foto: "Pealtnägija" Facebook
Tele
16. detsember 2016, 15:46

FOTOD | "PEALTNÄGIJA" UUED TEGIJAD: aasta viimast saadet juhivad Evelin Võigemast, Piret Krumm ja Nele-Liis Vaiksoo (30)

"Pealtnägija" 2016. aasta viimane saade saab olema eriline ka tegijate enda jaoks, sest esimest korda 18 aasta jooksul pakkusid saate tegijad võimalust juhtida saadet inimestele, kel seni olnud meediaga vaid kaudne kokkupuude ja seegi on piirdunud üksnes intervjuude andmisega.

Kolmapäeval võtavad "Pealtnägija" köögipoolel juhtimise üle kolm tundliku sotsiaalse närviga naist, kes uurisid mitu nädalat teemasid, mis neil endal südamel ja päriselt olulised, kirjutab saate meeskond oma sotsiaalmeedia leheküljel.

Evelin Võigemast uurib fentanüüli-probleemi, mis on murdnud viimasel ajal ka heal järjel Eesti peredesse, ja küsib ministrilt, ekspertidelt ja uimastisõltlastelt endalt, kuidas seda epideemiat peatada.

Piret Krumm käis Türgi pagulasvoo radadel, 70 kilomeetri kaugusel Süüria sõja epitsentrist, oma silmaga veendumas, millises armetus olukorras on kodumaalt põgenevad pered.

Saate lõpetab südamliku reportaažiga Nele-Liis Vaiksoo, kes jälgis Ida-Tallinna Keskhaigla vastsündinute intensiivravi osakonnas, kuidas meditsiinitöötajate abiga juhtuvad tõelised imed.