Foto: TV3
Tele
15. detsember 2016, 18:38

Lugejad “Eesti parima pagari” uuest hooajast: saade on liialt ülepingutatud (26)

Eile õhtul oli eetris “Eesti parima pagari” uue hooaja esimene osa, kus sai näha esimest küpsetamiselahingut ja tutvuda uute osalistega. Küsisime lugejate käest, mida nemad uuest hooajast arvavad. 

Enamus lugejaid kommenteerisid selle hooaja uut saatejuhti, Alari Kivisaart, kes asendas “Suvesangarid” ehk Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi. 

“Ei vaata saadet juba saatejuhi pärast, kes suudab iga saate ära rikkuda” kommenteeris üks lugeja. 

“Ei saa aru, miks arvatakse, et Eesti vaataja vajab huilgamist ja plaksutamist nagu ameeriklased. Ei saa aru, miks saatejuht, kel on olemas tehnika, mis tema öeldut vajadusel võimendab ja salvestab, peaks kogu aeg karjuma nagu pioneerijuht või jalgpallitreener? Võiks ju rääkida loomulikult. Eelmise aasta saatejuht oli väga hea, kuid praegu Kivisaar pingutab pinget üles kruvida ja see on nii tüütu ja kunstlik, et halb hakkab. Samas on küpsetajad huvitavad inimesed ja saade võiks olla suurepärane, kui natuke võetaks maha seda ameerikalikku kiljumist ja kisa,” arvas vaataja. 

Paljud aga erutusid ka kohtuniku Angeelika Kangi koera peale. Lugeja Päkapikk kirjutas: “Koer tuleks ära saata. Kus on hügieeni nõuded? See on kõige häirivam.” 

“Palun vabandust, aga “daam koerakesega” mõjub väga tobedalt,” kirjutas Tammetõru.

Esimeses saates valmistati pannkooke, quiche'i ja šokolaadikooki. Saatest langes välja kokk Andrus.