Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. detsember 2016, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 12. detsember (14)

Jäär

Päeva esimeses pooles võid Kuu ja Marsi kvadraadi mõjul käituda ülemäära impulsiivselt. Probleemiks võib nii kadedus kui armukadedus – nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes.

Sõnn

Kuu liigub kuni kella 14.41-ni veel Sõnnis ja moodustab pingeaspekti sõjaka Marsiga. Seega kipud ennast teistele kohati liiga peale suruma. Üritad oma mõtteid ja plaane vägisi läbi suruda. Püüdle ikka kompromisside poole!

Kaksikud

Kuni kella 14.41, mil Kuu siseneb Kaksikutesse, tasuks püüda lõpetada poolikud tööd. Suurem pingutus pole soovitav. Päeva teises pooles soosib aeg siduvate lepingute sõlmimist ning püsiva ja kauakestva koostöö alustamist.

Vähk

Ajahetk sobib tõsiseks tööks ja detailidesse süvenemiseks. Päeva teises pooles oleks siiski mõistlik hoida rahulikumat tempot ning mitte end tööga ära tappa. Õhtul võiksid lugeda-vaadata midagi müstilist.

Lõvi

Päikese ja Uraani täpne trigoon muudab päeva sinu jaoks igati võimalusterohkeks. Niisiis püüa võimalikult palju tegutseda. Mõõdukas ja mõistusepärane risk võib end igati õigustada.

Neitsi

Püüa tugevdada oma elu alusmüüri - kõike seda, millele sa toetud. Sest praegu on selleks sobiv ajahetk. Koduses majapidamises võiks midagi suuremahulist ette võtta.

Kaalud

Sinus on jõudu ja intensiivsust, isegi teatud hulljulgust. Sa ei vali vahendeid oma eesmärkide saavutamisel. Oled nagu tank, kes on valmis otsejoones läbi seina põrutama.

Skorpion

Üsna soodne aeg oma rahaliste võimaluste analüüsimiseks ning rahasse puutuvate kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks. Õhtu soosib kirglikke hetki või siis puutud kokku millegi salapärase ja müstilisega.

Ambur

Kui päev juhtub kiire olema, siis erilist ettevaatust liikluses! Samuti võib juhtuda midagi sellist, mis loob su plaanid segi, kuid sellegipoolest ära tee uusi plaane kiirustades! Samas on sul silma nägemaks asju uuest vaatenurgast.

Kaljukits

Sulle on nüüd oluline eelkõige hingerahu. Selle saavutamine ei tohiks nendel päevadel raske olla, kuna su alateadvuses valitsevad tugevad positiivsed energiad.

Veevalaja

Päikese täpne trigoon Uraaniga annab sulle intellektuaalses mõttes tiivad – sind võib tabada tõeliselt innustav inspiratsioon, mis paneb sind vanu probleeme sootuks uues mõõtkavas nägema.

Kalad

Su alateadvuse energiad on üsna tugevad ja püüavad ehk sulle millestki märku anda. Seega ole valmis lugema märka ja tabama sünkroonsusi.