Christina AquileraFoto: Vida Press
Müstika
10. detsember 2016, 00:06

Christina Aquilerat ei lastud Kremlisse, sest nimekirjas puudus tema isanimi (12)

Vene ajaleht Izvestija kirjutas anekdootlikust juhtumist, mis leidis aset Venemaale Moskvasse pidulikule muusikaauhindade jagamise tseremooniale saabunud superstaari Christina Aquileraga. Staaril lasti 40 minutit Kremli väravate taga oodata, enne kui administratsioon kahtlused kõrvaldas ja superstaarile rohelise tule andis.

Vene näitleja Aleksandr Oleško sõnul tekkis probleem sellest, et Kremlisse sissepääsu nimekirjas oli kirjas „Christina Aquilera“, aga isanime ei olnud märgitud, vahendas Vecherka Vene ajalehte Izvestija.

Nii tuli superstaaril ligi kolmveerand tundi sissepääsu juures oodata, kuni Kremli  administratsioon auto koos Aquilera ja tema autojuhiga Borovitski väravatest sisse lasi.

Kui superstaar üritas valvurile selgitada, et just tema on nimekirja kantu, siis vastanud valvur: „Selge, Aquilera, aga kus on isanimi?“

Õnneks lahenes segadus piisavalt kiiresti selleks, et jõuda Kremli palees lavale, kus superstaar tõi ettekandele üsna mitu hitti. Fotosid kontserdist saate vaadata SIIT.