2016. aasta viimane "Nädalalõpp Kanal 2ga"Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2
Tele
9. detsember 2016, 18:38

FOTOD JA VIDEOD | "Nädalalõpp Kanal 2ga“ lõpetab hooaja eriti lõbusates meeleoludes

Kanal 2 ekraanile jõuab täna selle aasta viimane "Nädalalõpp Kanal 2ga“ saade, mis võtab hooaja kokku hea huumori ja mõnusa muusikaga. Külalisteks on selles saates näitlejad Argo Aadli ja Indrek Ojari, laulja Ott Lepland, poliitik Mailis Reps ning ooperilaulja Oliver Kuusik.

Juba pühademeeleolus „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saatest astub täna läbi ka jõuluvana, kel Ott Leplandile kaasa võetud kolm liitrit kodust õunamahla. Alkoholist loobunud ja spordile pühendunud laulja põhjendab saatejuhtidele Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale oma karsket otsust, aga lubadust ta siiski ei anna, et ta mitte kunagi enam napsu ei võta.

Sama lõbusalt nagu vestlus Ott Leplandiga mööduvad ka intervjuud näitlejate Indrek Ojari ja Argo Aadli, ooperilaulja Oliver Kuusiku ning poliitik Mailis Repsiga. Viimane avab heatujuliselt oma suure pere lugusid ning räägib, kuidas on tal õnnestunud viis last üles kasvatada lapsepuhkust võtmata.

Uue aasta ootuse kohta tõdeb Mailis Reps, et see tuleb lapse sünniga seoses kindlasti teistsugune, aga pere rütm sellest suurt siiski ei muutu. "Meil on kogu aeg hullumaja, aga kõik on väga vahva,“ naerab poliitik ise suure pere juhtumiste kohta.

"Nädalalõpp Kanal 2ga“ viimane saade alustab kell 21:30, kohe pärast "Roaldi nädalat“.