JÄLLE MÖLLUS: Laura Põldvere astub tuleval aastal juba viiendat korda eurolaulu­valimistesse – seekord mitte soololauljana, vaid koos Koit Toomega.Foto: Krõõt Tarakmeel / Anne ja Stiil
Inimesed
8. detsember 2016, 04:00

Laura Põldvere: "Eesti laul" täidab muusikute unistused (12)

Lauljatar osaleb Eesti eurolaulu valimisel juba viiendat korda! 

Lauljatar osaleb Eesti eurolaulu valimisel juba viiendat korda! 

Tänavu märtsikuus ohkasid Laura Põldvere fännid raskelt, kui nende lemmiklugu "Supersonic" "Eesti laulu" finaalis napilt Jüri Pootsmanni "Playle" alla pidi vanduma. Kuigi võiks arvata, et juba neli korda võistlustules olnud Laura on pannud pillid kotti, siis nii see pole. Laura osaleb konkursil ka viiendat korda, sedapuhku koos Koit Toomega! 

Seni on Laura Eesti eurolaulukonkursil soololauljana alati võidust napilt ilma jäänud. Esimest korda läks ta võistlustulle aastal 2005 looga "Moonwalk" ja jäi teiseks. Tõsi, samal aastal osales ta konkursil ka lauluga "Let’s Get Loud", kuid mitte üksi, vaid ansambli Suntribe koosseisus. Viimane võitis võistluse. 2007. aastal võistles ta looga "Sunflowers" ja jäi kolmandaks. Täpselt samale kohale platseerus ta kaks aastat hiljem esimesel "Eesti laulul" palaga "Destiny". Tänavusel võistlusel, nagu juba mainitud, tuli ta teiseks.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99