Inimesed

ŠOKK HOLLYWOODIS: režissöör traumeeris näitlejatari sunniviisilise vägistamisstseeniga (13)

LISA KOMMENTAAR

Ma arvan et sa oled moraalselt väga katkine inimene!3. november 2018, 12:56
Jõulumees7. detsember 2016, 17:48
Hilisem probleem tõusetus pigem vist võileivahinnast, mida vägistatule maksti. Oleks ta korraliku summa saanud oleks kõik ok! olnud.
7. detsember 2016, 11:22
Hollywoodil napib ainest šokiks? Nüüd võetakse ette ja Euroopa stuudiod. Tegu ju Itaalia-Prantsuse filmigal. Või arvab SL Õhtuleht, et kõik filmid on alati Hollywoodist pärit?
JUSS7. detsember 2016, 11:05
Kahjuks ei näe ma tervet artiklit, kuid maksta kah ei kavatse. Seetõttu oletan. Mis siis nüüd saab? Kas too Maria esitab ehtameerikalikult tolle 1972.a. väidetava ehtsa vägistamise eest nüüd kriminaalsüüdistuse nii Brandole kui ka režissöörile? Ühele kuriteo soritamise, teisele kuriteole kihutamise, kaasa aitamise ja selle organiseerimise eest? Kummaltki veel kümmekond miljonit kahjutasu ehk kah? Vahest rohkemgi, s,o, protsentide ning viivistega.
JUSS7. detsember 2016, 11:17
Kohtuasi on kahjuks lörriläinud! Advokaadid ei teeni siit midagi. Vaatasin internetist järgi, Too Maria on ise juba 5 aastat surnud. Vägistaja Brandon aga juba lausa tosin aastat. Seega - ei mingit kohtuasja enam. Pole ei kurjategijat ega kannatanut. On vaid kuulsuse loorbreid nautiv režissöör. Ja see artikkel toob talle veelgi kõmulist kuulsust juurde. Osav mees oskaks selle ära kasutada, rahaks teha.
maamiis7. detsember 2016, 12:37
võipaki tootja saab kõige suurema kahjunõude!
!!!7. detsember 2016, 10:59
Selle eest saavutati filmis võiks stseeni täielik ehtsus, mitte mingi võlts osatäitmin, järgiaimamine. Ilmselt väärinuks see film ning ka osa täitmine Oscarit.
ja7. detsember 2016, 11:08
see "ehtne" on homme igav ja tahaks miskit uut
no loomulikult ehtne tapmine!!
ja nii ongi meil satanismi aeg, tuleta meelde mis sellele järgneb - apokalüpsis loomulikult, täielik häving
aga kes seda filmib ja hiljem vaatab?
to ja7. detsember 2016, 14:08
Ole ajast maha jäänud. Kohati pidavat seda juba olemagi. Kunagi ammu sellest vähemasti nii kirjutati. Kus mingites põrandaalustes kinodes demonstreeriti ehtsaid vägistamise piinamise ning tapmiste stseene. Vastavaid filme tegi maffia. Ja piletihind ehtsa nägemise eest muidugi sajakordne.
No7. detsember 2016, 09:45
mis pealkiri! Sunniviisiline vägistamine! Hvtv kas on olemas ka mittesunniviisiline, st vabatahtlik vägistamine?
Kuuuurija7. detsember 2016, 10:11
Sunniviisiline vägistamine - kedagi sunnitakse kedagi teist vägistama.
Vabatahtlik vägistamine toimub omal algatusel.
Kuuuurija7. detsember 2016, 09:42
Soovitan kõigile näitlejatele, keda nende tahte vastaselt kaamera ees mänguvägistatakse, rikkuda sellise stseeni üles võtmine sellega, et näidata otse kaamera suunas vaadates kadreerimisžesti (väljasirutatud kätega näilise kaadri piiritlemiseks tehtav ristkülikukujuline "aken", millest vaadatakse läbi, nagu kaameraga kaadrit paika seades). Selline tegevus peaks muutma võtte režissöörile kõlbmatuks.
polansky7. detsember 2016, 10:08
oma tahte vastaselt ei saa yhtegi näitlejat talle ebameeldivat stseeni tegema panna.kui ta tunneb,et pole selleks suuteline,köndigu lavalt minema,leiame uue,kes nöus on;ainult oma miljonilistest honoraridest pyhkigu ta suu puhtaks.
Olev 7. detsember 2016, 09:06