Foto: Erlend Staub
Tele
1. detsember 2016, 22:15

PILDID JA VIDEOD | "Suurest komöödiaõhtust" langes välja Karbi-Barbi, finaalis on vastamisi Reet Pull ja Kevin-Christian! (14)

Tänases "Suurest komöödiaõhtus" langes enne finaali välja Kaisa Selde karakter Karbi-Barbi, seega Örn Saare naine Reet Pull ja püsimatu poiss Kevin-Christian on need kaks tegelast, kes lähevad vastamisi järgmisel neljapäeval toimuvas finaalis. 

Tänases tuleproovis mängiti telefonimängu, kus räägiti edasi lugu saatejuhi Tiit Suka Taaniskäigust ja taani roppuste õppimisest. Lõpuks välja tulnud lugu ei sarnanenud küll kuskilt otsast originaalile.

Väljakutse tehti Mardile, kellel lasus aktsendiülesanne. Mart sai andekalt hakkama nii prantsuse keele, rootsi keele ja jaapani keele aktsentide tegemisega.

Tähtede heitluses panid võistlejad jalga tantsukingad ja valmistasid ette tantsunumbrid, et osa võtta saatest “Tantsud komöödiatähtedega”. Kohtuniketoolides istusid tantsutreener Tantsu Lõvi (Merle Palmiste), doktor Viktor Vassiljev (Mart Müürisepp) ja eelmise hooaja võitja, Kokaviidika armastatud mees - Herbert Ving!

Foto: Erlend Staub

Reet Pulli tantsupartneriks oli Martin Varvas, kellega koos ta hoogse pasodoobli maha vihtus. Kange eesti naisena oli Reet ikka ise matadoori rollis ja kandis tansupartnerit nagu õlletünni seljas ringi. Herbert Ving kommenteeris esitust: “Minule meenutasid Kalevipoja ema Lindat, olid sümpaatne!”

Järgmisena astus tantsupõrandale Karbi Barbi, kes tantsis koos partneriga Esimene tantsutäht aeglast Valssi. Herbert arvas, et oleks lihtsam tantsida, kui Karbi Barbil sellist kartulikasti seljas poleks.

Saates osales täna külalisena Laura Põldvere, kes laulis ühes sketšis oma uut hitti 94-95. 

Viiimasena astus võistlustulle hüperaktiivne Kevin-Christian koos partneri Kristiina Kannikese-Potiga ning tantsiti hoogsat džaivi. “Meenutas tuulispaska ja arenguruumi on!” kommenteeris kohtunik Tantsu Lõvi.

Kõik tantsupaarid said kohtunikelt võrdselt 15 punkti.

Külaline minevikust ehk Herbert Ving leidis saatest Reet Pulli näol armastuse. “Sinuga võin teha mida iganes, isegi põldu künda!” ütles ta Reedale enne Kokaviidikale tagasi minemist. 

Finaalist jäi napilt välja Kaisa Selde pakendatud iluideaal Karbi Barbi, kes selle üle siiski suurt kurbust ei tundnud, sest ees ootavad uued väljakutsed, sh oksjonil osalemine. Seega on finaalis vastamisi Tõnis Niinemets (kes ka eelmises hooajas finaalis oli) ehk Kevin-Christian ja Juss Haasma ehk saarenaine Reet Pull.