Foto: Tairo Lutter
Tele
30. november 2016, 12:28

Kümme aastat saate "Tantsud tähtedega" esimesest hooajast | VINGED TRIKID: Mairold purskas tuld, Kati Toots tegi akrobaatikat

Tantsusaate formaat lubas laval teha peaaegu kõike ja nii ei hoidnud staarid end tagasi ka eriti vingeid trikke sooritamast.

Mairold Millert askeldas 2010. aastal saate finaalis baarileti taga – seda tööd on mees ka päriselus teinud. Samba ajaks oli Mairoldi jaoks laval püsti väike baarilett, millel ta segas kohtunikele kokteile. Iga kokteili peal süütas ta säraküünla, kuid mitte lihtsalt niisama tikust. Mees puhus hoopis tuleleegi suust välja ja selle käigus sai tema suu pisut viga. Õnneks ei juhtunud midagi tõsist.

 Foto: Tairo Lutter

Kati Toots tuli akrobaadina laest alla. Ühes saates tuli võistlejatel tantsuga jutustada lugu oma elust ning Kati Toots ja Marko Kiigajaan näitasid, et Katile meeldivad ekstreemsused. Nii langes naine nagu tsirkuseartist graatsiliselt riideribade küljes laest alla. Kati kartis kõige rohkem, et tal rebeneb kleit seljast, kuid seda õnneks ei juhtunud. Triki õpetas talle selgeks tsirkuseperekond Vaherid.

 Foto: Teet Malsroos

Vello Vaher pani lae alla rippuma ka Anna Levandi. Toonane trikk oli naise sõnul inspireeritud filmist “Avatar”. Anna rippus ilma julgestuseta ühe käega köie otsas ja ta lennutati Kanal 2 stuudio lae alla.

 Foto: Tairo Lutter

“Minu jaoks oli see suhteliselt lihtne, harjutasin selleks nädal aega, rippusin kodus trepi küljes. Vello ütles, et kui iga päev harjutada, siis õlg harjub ära. Nii tegingi hommikul ja õhtul, nüüd ei tunne üldse mingit raskust,” rääkis ta.