"Eesti selgeltnägijate tuleproov" finaalFoto: TV3
Tele
28. november 2016, 14:44

SELGELTNÄGIJATESAATE FINAAL TÄNA: Kellest saab Eesti parim selgeltnägija 2016? Kes võidab 5000 eurot? (20)

Finaali on jõudnud neli kõige tugevamat selgeltnägijat. Selgeltnägija Jelena, Nõid Anu, ravitseja Antonina ja sensitiiv Vladimir. Publiku ja laiendatud žürii ees ootavad finaliste viimased rasked, kuid ülipõnevad ülesanded, et välja selgitada, kes on Eesti parim nõid ning võidab 5000 eurot.

Kõigepealt määrab žürii videoülesande alusel, kes on viimane väljakukkuja, sest lõpplahingusse pääseb vaid kolm kõige tugevamat. Videoülesanne viiakse läbi Tallinna hipodroomil. Seejärel jätkub finaalsaade stuudios, musta hobuse vooruga, et selgitada, kas keegi juba väljalangenud nõidadest pääseb siiski üllatuslikult lõppvõistlusele.


Finaali esimeses ülesandes peavad finalistid  sukelduma kuulsate eestlaste lapsepõlve. Saates on nende ees Allan Roosileht, Grete Klein, Ain Allas, Katrin Lust ning Rolf Roosalu. Sellele järgneb salapäraste fotode ülesanne ja lõpuheitlus on tõeline pähkel kriminalistika valdkonnast.


Võitja selgub rahvahääletuse tulemusel ja saate ajal on avatud telefonihääletus. Publiku hulgas on ka mitmeid kaasatunnetajaid.

Ülipõnev "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" finaalsaade on TV3 eetris TÄNA algusega kell 21.30.