Komöödiasari "Kellapid", peategelased Endel Kellap, keda mängib Ago Anderson ning Kellapi ema, keda mängib Raivo E. Tamm.Foto: TV3
Tele
25. november 2016, 14:26

Õhtulehe lugejad valisid kõige halvemaks eesti telesarjaks “Kellapid” (43)

Küsisime Õhtulehe lugejate käest, millist telesarja nemad kunagi vaadata ei taha, ehk millist praegu jooksvatest eestimaistest sarjadest peavad nemad kõige halvemaks. 'Võitjaks' tuli TV3 komöödiaseriaal “Kellapid”.

“Kellapid” kogus hääletusel lausa üle poolte häältest, ehk 57%. Teisele kohale tuli samuti TV3 komöödiasari “Doktor Silva”, kogudes 31% häältest. Kolmandale kohale tuli “Padjaklubi” (TV3), kogudes 17% koguhäältest.

Õhtulehe lugeja 69 kirjutas: Kui näljas on küll meie näitlejad, et nõustuvad sellistes saastades nagu Dr. Silva, Papad ja mammad, ja Kellapid mängima? Kas mingit au- ja häbitunnet ei ole? Milleks sellise möga tootmisele raha ja aega raisatakse?”.

Teine lugeja, pole viga, arvas aga, et Eesti sarjad pole tegelikult nii hullud midagi. “Eesti sarjadel pole viga mitte midagi, kui võrrelda välismaa analoogidega. KÕIGE PAREM on neist Kättemaksukontor. Kriitilisele näitlejale niipalju, et kui ta on tugev näitleja, siis ta näitleb sarja HEAKS sarjaks”.

"Kellapid peab olema praeguste saadete halvim. Ei suuda seda asja kunagi lõpuni vaadata, aga võib-olla on asi minu huumorisoones, mis sellist asja lihtsalt kinni ei võta. Endel oli 15 minutit hea, aga saadet sellest teha oli minu arvates väga halb," kirjutas tere.

Seriaal “Kellapid” räägib Endel Kellapi (Ago Anderson) igapäevaelust. Endel elab tagasihoidlikus korteris Mustamäel koos oma emaga (Raivo E. Tamm). Suures paneelmajas on aga ka hulgaliselt teisi värvikaid elanikke, keda mängivad Merle Palmiste, Jan Uuspõld, Kaisa Selde jne. Stsenaariumi autoriks on Mart Juur.

Olenemata sellest, et lugejad just “Kellapid” halvimaks telesarjaks hääletasid, on seriaalil siiski üpriski palju vaatajaid. Kantar Emori andmetel on oktoobrikuus TV3e vaadatumate saadete seas “Kellapid” kümnendal kohal, 79 000 vaatajaga.

TV3 loo ilmumise ajaks omapoolset kommentaari ei saatnud.