Foto: Erlend Staub
Tele
24. november 2016, 22:17

PILDID JA VIDEOD | “Suure komöödiaõhtu” konkurentsist langes täna Argo Aadli karakter Kaupo-Peep Üks-Kaks-Kaks-Kolm (11)

Tänases komöödiaõhtus sai näha suurepäraseid sketše ja tutvumismängu “Reisile sinuga” taaskehastust. Kahjuks langes parima tähe konkurentsist välja Argo Aadli poolt mängitud karakter Kaupo-Peep.

Tänases tuleproovis pandi näitlejatetrupp laulma ja peeti maha tuline laululahing. Tuleproovi võitjaks valiti Argo Aadli, kelle väljakutseks oli teha playback’i, ehk laulu järgi tantsida ja suud liigutada. Argo näitas oma karakterile Kaupo-Peebule omaselt vägevaid tantsusamme!

Loomulikult on lisaks tähtede heitlusele saates suurepäraseid sketše, millest enim säras täna spordiaasta tippsündmust, Eesti-Vene maavõistlust tugitoolispordis kajastav sketš. Tugitoolispordi ülekannet kommenteerisid Tarmo Tiisleriks ja Lembitu Kuuseks muundunud Mart Müürisepp ja Tõnis Niinemets. 

Tähtede heitluses mängiti täna saadet “Reisule sinuga”, mille saatejuhiks oli loomulikult bravuuritar Anu Saagim, keda mängis Merle Palmiste.

Foto: Erlend Staub

Reisikaaslast ja reisusõpra otsis seekord rändpoeet Jaan Marko Tätvere (Mirtel Pohla). Oma ideaalseks reisisõbraks valis Tätvere Kaupo-Peebu, kelle auhinnareisiks oli 80-päevane merereis ümber Põhja-Atlandi.

Olenemata reisisaate võitmisest, langes siiski publikuhääletuse tulemusel parima tähe konkurentsist välja naistehurmurist tantsukuningas Kaupo-Peep Üks-Kaks-Kaks-Kolm, keda mängis Argo Aadli.

Foto: Erlend Staub

Tänase saate tulemusena on tähtede heitlusesse jäänud alles kolm tegelast: Juss Haasma kehastatud Reet Pull, Kaisa Selde mängitud Karbi Barbi ja Tõnis Niinemetsa poiss Kevin-Christian. Jätkuvalt on saates siiski alles kõik näitlejad, kes pöörastes sketšides kaasa löövad.