Tele

TV3 VIDEO | Kas Türgi võib viisavabadust saamata ohustada Euroopat uue põgenikelainega? (9)

LISA KOMMENTAAR

tulevad26. november 2016, 06:34
Ei nad tulematta jää. Tingimused türklastega on neile vägagi kasulikud, esiteks Euroopa maksab miljardeid vastuvõetud illegaalide eest, teiseks Türgi lubas anda kõigile süürlastele, iraaklastele kodakondsuse ning siis viisavabaduse saavutamisel saata nad ikka kuid juba nagu Türgi alamad euroopat ülevõtma. EL tuleb asuda oma piire tõsiselt kaitsma, piirid mineerida, kõrgepingestada, kohalikest tolerantidest piiririkkujatele kaasaaitajad, majutajad.... vangistada, seadused täiesti olemas.
sd25. november 2016, 17:17
Tulevad sealt aafrikast kõik nagu neil oleks õigus liikuda ja olla seal kus tahavad ja mitte kellegil pole neil õigust kinni pidada. Miks? Aga youtubes on videod üleval, kuidas mullad agiteerivad moslemitel euroopat üle võtma kuna moslemitel on selleks kõik õigused ja uskmatutel ja dhimmidel pole muud õigust kui moslemite elu uuel maal kinni maksta. See ongi põhjuseks, miks neid põgenikke vaadates tekkib küsimus, kust nad võtavad sellise õiguse, häbematuse, jultumuse ja nahhaalsuse nõuda kõike. Aga see pole midagi muud kui mosheedes mullade ajupesu tulemus ning maine soov kellegi kulul elada. Dhimmid ja uskmatud aga koraani kohaselt peavad moslemitele maksma, et üldse elada saaksid. Religioosne ajupesu ja ahnus ja kultuuritus. Ühtegi moslemit ei tohiks üle euroopa piiride lubada. Erdogan kui moslem on selle sama religiooni esindaja ning sellena on euroopa islamiseerimine ka tema eesmärk. Ei mingeid järeleandmisi Erdoganile, piirile ehitada aed või isegi müür kasvõi taevani ja siia saadetud moslemid tagasi saata. Tehku oma kodumaal oma elu heaks.
arvamus25. november 2016, 17:03
Viisavabadus 80 miljonile türklasele on nagunii valge kristliku Euroopa enesetapp, põhimõtteliselt võib kohe peale seda Islami valitsevaks usundiks kuulutada.
viisavabadus veel hullem!25. november 2016, 12:37
Siis tulevad peale pagejate veel ka türklased. Kuidas Euroopa on nii mannetuks jäänud, et ei suuda oma piire kaitsta moslemitest saasta vastu!
Ants Rannula25. november 2016, 09:30
Milleks selline jama "Viisavabadus". Naguinii marsitakse vabalt kuhu soov. Paari aasta põrast onjuba valget inimest raske märgata.Teine variant, meid küüditatakse Afrikasse,loome seal elu ja prussakad tulevad kodumaale tagasi
!24. november 2016, 23:13
Uue põgenikelaine korral peaksid piirivalvejõud lihtsalt täitma oma otsest töökohustust. Mitte pakkuma ebaseaduslikele piiririkkujatele tasuta transporditeenust Euroopasse, vaid tõrjuma piiriületajaid tagasi kas või relvadega, kui on vaja. Kui muidu ei kuuletuta.
Ann24. november 2016, 22:28
Saavad viisavabaduse, tulevad paberitega moslemid. Ei saa viisavabadust, tulevad pagulased. Vahet pole ju, ikka on Euroopa neid täis, kas siis üht vōi teistpifi.
Alar124. november 2016, 22:01
Aga kas viisavabadus islamiriigiga ei tooks siis põgenikelainet?
Indrek224. november 2016, 20:15
On ikka alles "eksperdid" koos seal uudistetoimetuses... mõtlevale inimesele on juba mitu aastat selge, et see pr.ssakalaine enne ei lõpe kui neile piiril tina andma ei hakata.