Foto: TV3, Kanal 2, ERR
Tele
24. november 2016, 19:02

HÄÄLETA! | Milline on kõige halvem eestimaine telesari? (79)

Eesti telekanalites on suur valik eestimaiseid sarju ja saateid, millest mõned on paremini välja kukkunud, mõned halvemini. Kuid millist sarja sina nende seast üldse vaadata ei kannata?

Praegu eetris olevate eestimaiste telesarjade valik on üsna lai. Leidub nii suhtesarju, nagu näiteks ülipopulaarne “Pilvede all”, komöödiasarju nagu näiteks “Kellapid” ja “Köök” ja krimisarju, nagu näiteks “Siberi võmm” ja “Kättemaksukontor”.

Viimasel ajal on telesarju kritiseerinud näiteks näitleja Karl-Andreas Kalmet, kes ütles, et kõik eesti telesarjad on halvad ja tema ei tahaks neist mitte üheski mängida. “Kui ma hakkan mõtlema selle peale, mis meil preagu teles on, nimeseid nimetamata, ei kannata need sarjad ikkagi mingisugust kriitikat," ütles ta. 

Oma YouTube kanalil tegi sarja “Köök” näitleja Märt Koik põhjaliku video sarja “Kellapid” kohta, kus põhjendas, miks tema arvates see sari täiesti õudne on. 

Kallis Õhtulehe lugeja, milline praegu jooksvatest eesti sarjadest on sinu arvates kõige halvem? Kas äsja hooaja lõpetanud “Doktor Silva”, või hoopiski “sari, kus kunagi midagi ei juhtu” ehk “Õnne 13”?

Anna oma hääl ja põhjenda otsust kommentaarides, või anna teada sarjast, mis mainimata jäi!