Inimesed

Sarah Jessica Parker ostab pojale ainult kaltsukariideid (13)

LISA KOMMENTAAR

hahahaha22. november 2016, 17:04
Päris segased tibinad siin kommenteerimas. Mille poolest need H&Mi kaltsud Humana või Paavli omadest paremad on? Ja kes te enda arust olete, et teist naise jubedaks emaks sõimate? Kui keegi teie kohta sama ütleks, siis oleks küll pill lahti eksole.
22. november 2016, 04:14
Milleks üldse kirjutada kui tekst läheb kohe ümbertöötlusse, johhaidii
22. november 2016, 04:13
Jälle modereerime vä....tra te muudate kogu aeg siin minu teksti, issand küll, Pfff on krt moded
22. november 2016, 04:12
No issand jumal küll, Sarah ostab second handist riideid...kle kas me peaks teadma seda v....me kõik ostame kel vähegi mõistust on ja ei lähe kallist kraami taga ajama. Kõik need kallid rõivad mis on kellegi poolt ära kantud lendavad niikuinii secondhandi poodi ja teine inimene saab selle odavamalt kätte. Võidab vaesem. Second handi rõivad ongi IN, totakad. Mul savi firmakatest, lõika firma nimi välja ja ongi tavaline kalts seljas. Nimi ei anna midagi juurde ega võta ära ka.
teate22. november 2016, 01:36
millegi päraste ei taha seda juttu eriti uskuda.Ma arvan,et rohkem nagu vaja ennast näidata mingi maailma parandajana.USA-s saab uue t-särgi poest 1 dollariga.
Ma21. november 2016, 22:23
saan aru, et kommenteerijatest enamus ei käi "kaltsukates". Mina lapsena kandsin venna vanu riideid ja traumasid sellest küll pole. Suurena hakkasin ise "kaltsukates" käima, aga KALTSUSID leidub neis poodides ülivähe, väga korralikud ja ilusad riided on.
21. november 2016, 21:14
miks jälle kommentaar saadeti modereerimisele, Kapo peaks uurima seda asja, miks ei või kommentaari avaldada
kohutav21. november 2016, 21:13
Kohutav, mida peab laps tundma, kui talle vana saasta ostetakse, mina lapsena küll ei oleks tahtnud, et ema mulle vanu haisvaid ja moestläinud vanaaegseid klouniriideid selga oleks toppinud,kahju lapsest, et talle uusi asju ei osteta.
21. november 2016, 19:36
mis kommentaaril viga oli, kas moderaator ise ka kaltsukandja
arusaamatu21. november 2016, 19:35
Ma ei tea,mida ma lapsena mõtleks oma emast, kes mulle vanu ärakantud riideid tooks, iga lapse unistus on ikka kanda uusi ja ilusaid riideid, et kena välja näha. Mina küll oma lapsele vanu kantud kaltse ei osta, poes allahindluses on uued veel odavamad, kui vana haisev teiste poolt ärakantud saast, iseasi,et vanematel pole raha lastele riideid osta, aga sellise sissetulekuga inimesel peaks see ometi võimalik olema, las paneb ise omale vanaaegsed kulunud ja ärakantud, moestläinud klouniriided selga ja mis tundega ta siis ise peole läheb, nagu hernehirmutis, ärgu soovigu sellist tunnet vähemalt oma lapsele, neid tasuta riideid saab tuttavate ja sugulaste käest niigi hulgim,kellel ka väikesed lapsed olnud, aga ise vanakaltsupoes käia sobramas ja oma lapsele sealt ostmas on arusaamatu.
ehh21. november 2016, 18:46
väga tubli! ka rikaste mõttemaailm hakkab paika loksuma tasapisi. muidugi võiks kirjutada uus- või taaskasutus, aga ei- kaltsukas! ebanormaalne on osta riideid kauplusest, mõttetud hinnad!
kohutav21. november 2016, 16:05
kanda ärapestud kaltsukaid!Kohutav,millised mälestused ja trauma see lapsekesele võib jätta!Jube ema!
hirmsamad traumad22. november 2016, 09:58
ja jubedamad mälestused jäävad lapsele lollist emast. Ükski hilp ei suuda seda seljatada.