TÕSINE NUMBER: Kui kõigi eelnevate saadete jooksul, on publik end Raivo E. Tamme nime kuuldes naljale häälestanud, siis kaheksandal korral tegi näitleja Tamm üllatusetteaste. Nalja ei visanud Raivo Lou Reedi puhul sekunditki.Foto: Teet Malsroos
Tele
20. november 2016, 20:56

FOTOD JA VIDEOD | Raivo E. Tamm: "Meie võttepäevad on olnudki need täiuslikud päevad!"

Kui näitleja Raivo E. Tamm Lou Reedi 1972. aastal kirjutatud looga "Perfect Day" näosaate lavale astus, ei olnud naljale kohta. Raivo esitus võttis nii kohtunikel kui publikul heldimuspisara silma. "Ma mõtlesin seda laulu valides ja esitades, et näosaate võttepäevad saavad läbi," lausus ta. "Mul ongi selline tunne, et meie võttepäevad ongi olnud need täiuslikud päevad, millest Lous Reedi lugu kõneleb."

Raivo, kes alatasa kõneleb, et pole suurem asi laulumees, esitas laulu täiuslikust päevast vaat et perfektselt. "Mul on alati muusikasse sissetulekukohtadega probleeme," pole näitleja kunagi varjanud. "Ma ei oska takte lugeda nii nagu lauljad teevad, tõesti ei oska! Ma panen tunde järgi, a la "nüüd! nüüd vist jah!“ ning vahel läheb sellega valesti."

Raivo tõdeb, et kui ta hakkaks profilauljate kombel mõttes takte lugema, siis ei tuleks tal ilmselt laulusõnad enam üldse meelde. Et ees ootab säärast mõõtu vaev, teadis Raivo ette.

"Olen ju Estonias ja Vanemuises muusiklavastustes kaasa teinud ja tean, kuidas mul laulmisega on ja mida see tähendab," märgib ta. "Teadsin ka, et mind ootavad unetud ööd ees. Aga kui kuskil on võimalik hullata, siis olen need pakkumised vastu võtnud ja hea meelega teha. Ei ma kahetse midagi!"