Inimesed

"Silva tantsuplatsil paukusid püssid alailma. Nalja ei olnud ja armu ei antud." (6)

LISA KOMMENTAAR

lilleke21. november 2016, 14:37
Baar nagu baar ikka nõidade kokkutulekut küll ei olnud ja eks igal baaril ja ööklubil omad miinused ja plussid.Kommentaari sisu
külaline20. november 2016, 23:26
No püssid nüüd seal tõesti ei tea ,et oleks paukunud,aga populaarsust sel kohal oli vahel oli järjekord lausa uksetaga nagu tänapäeval Venuses ja palju siis neid ööklubisi oligi? olidki linnas eelnimetatud +veel Piraat Pirital hiljem ka lisandus Dekoltee ,kui mujal suleti kohad ja hoog veel sees siis sõideti jah just nõmmele Silvasse kuna see koht oli lihtsalt kauem avatud
Mida jutt!20. november 2016, 12:13
Mina pole sellise asutuse uksest küll sisse astunud ;)
Olin sel ajal taksojuht ja pappi oli ikka hullult käes. Olid korralikud, valitud seltskonnale mõeldud kohad, kuhu dressinimene sisse ei saanudki. Vene aja lõpus oli juba talviti Pirital UKKOPEKKA aurulaev, mille hinnad olid sellised, et sinna ei saanudki nö "lihtrahvas" sisse.
90-nendate alguses olid relvad nii paljudel kaasas, et ööklubide garderoobis tuli need väikestesse šeifidesse jätta ja kui kord Pärnusse, SUNSET-i läksime, ca paarikümnese pundiga, olid sealsed turvad üsna kaamed, sest kõikidel olid relvad kaasas ja mitte mingid mänguasjad, aga 357 Magnumid, Browning HP, kuni Desert Eagle-ni välja ;).
Tänu relvale on mulle kaks korda uus sõiduauto alles jäänud ja mitmed korrad ka silmnägu terveks, sest ega relvale ikka paljakäsi vastu saa.
Aga vot tantsupõrandal paugutamist pole isegi mina mitte kunagi näinud, tulevahetusse olen küll sattunud ja ka pihta saanud. Aga mitte mingil juhul ei toimunud sellised asjad kusagil ööklubis.
See artikkel ei vasta arvatavasti tõele ja on kellegi nostalgiline väljamõeldis.
Ja eks see Silva üks urgas ikka oli ka tegelikult, sest sinna minek oli ikka "zapadloo" normaalsele pätilegi.
Olid ajad19. november 2016, 20:35
2000-ndate alguses muutus see koht kahjuks tõeliseks narkourkaks...
Endine DJ19. november 2016, 13:40
Päris nii see ka nüüd ei olnud et tantsuplatsil, pealkiri on üle võlli keeratud. Olin diskor aastatel 1993-2000 ja samuti Silva baaris pidevalt diskor olnud. Need kes seal kaklema kippusid, need visati koheselt baarist välja ja eks õues nad nagelesid edasi. Kord oli majas ja pidi olema sest muidu ei oleks seal rahvas turvaliselt ennast tundnud ja kliendid poleks raha baari toonud, ehk lihtsamalt öeldes oleks baar tühi olnud.
oi19. november 2016, 08:59
Mida plära. Joomaurgastest ülistuslaulud. Ja mingi rumala inimese jutt, kogu Tallinn tuli Sikvasse,,
Ööurkaid pidi hulkusid labased ja kahtlase taustaga tegelased. Nõmmel käisid juba vene ajal tanstuõhtu sildi all kergemeelsed naised öökaaslasi lantimas,, poiste ühiselamud olid läheduses. Korralikud noormehed nimetasid Nõmme pidusid nõidade õhtuteks.. See oli 90-ndate alguses hale
inimkiht Tallinnas, kes lõbujanus joobnuna öösel Silvasse maandus. Purjus soomlased jm . ,imelik seltskond