Inimesed

Ott Aardam: "Oma elu elad sa lõppude lõpuks ikkagi ise, ka valikud teed ise ja kedagi teist peale enda süüdistada ei saa." (9)

LISA KOMMENTAAR

nii ja naa20. november 2016, 15:19
kui kandideerid tööle ja konkurente sadu, siis teeb valiku ikka keegi teine. Nõuka ajal võisid ise tööd valida, aga ka kõrgkooli oli suur konkurss.
ott20. november 2016, 11:48
on tubli mees ja edukas oma töös.
lord20. november 2016, 11:19
kas tegelasest omn saanud ravitseja , et sellist jama ajab, ainuke tõde selles lauses on et elu eolab igaüks ise ja see on ka õige ainult inimese füüsilise elu kohta
tõde on et valikuid tehakse piiratud ressursside ja valikute tingimustes ja seega on tegemist sundvalikutega,
A Haava19. november 2016, 15:11
Mul seljas oli seljakott, mille kinkis mulle Aardami Ott.
jälle üks teadja19. november 2016, 10:03
Kui valikud oleks inimeste teha siis, oleks kõik inimesed sarnaselt ilusad ja üliedukad. See kõiketeadva olekuga näitleja ilmselgelt ei tea elust midagi. Ei tee sa valikuid ei oma füüsilise poole ega vaimsega. Meie ümber kõnnivad inetud või andetud inimesed teevad tahtlikult enesele kahjulikke valikuid, ha ha lubage naerda, koolipoisi mõistus sellel näitlejal.
teine teadja19. november 2016, 16:30
Vastutad siiski oma valikute eest nii vaimse kui ka füüsilise poole pealt ise.To.10:03 mul on päris kahju Sinust,elad teiste valikute järgi ja mitte oma elu siis.Naerda pole siin midagi,pigem heida pilk endasse.Mida suurem on tõrge,seda rohkem püüad millegi taipamist vältida.Mis on küll see,mida sa tegelikult mõista ei suuda?
tõtt19. november 2016, 21:34
Füüsiline ja vaimne on mõlemad oma olemuselt sarnased, paljukest sa saad oma välimust muuta, kole naine on kole ka siis kui ta kõik maailma trennid läbi käib ja suur osa inimestest on vaimselt andetud, saada neid millisesse ülikookli tahes.
Sa elad nende kaartide järgi mis sul sündides anti ja mitte teiste valikute järgi.
Sina "teine teadja" oled lihtsalt emotsionaalne eneserahuldaja.
20. november 2016, 09:30
Jumal on rääkinud. Aamen!
tõde20. november 2016, 11:38
Kui sünnid elad teatud vanuseni oma vanemate valikute järgi.Kui oled tugev isiksus teed järgnevad valikud siiski ise.Sündides saad võimaliuse elada oma uskumuste,piirangute,mõttemustrite järgi,mille oled omandanud vanematelt.Kas kaartide antud valikud on 100% ainuõige tõde?See on vaid Teie tõde.Kas siis vastutuse oma elatud elu,sõnade,tegude,käitumise jne.veeretad kaartidele mis Teile sünniga kaasa anti?Pole õiget ega valet,inimene elab nii nagu oskab ja pole mõtet sildistada teisi,kui ei ühti Teie arvamusega.Pole ka koledaid inimesi,pigem ütleksin,et otsige koledust enda seest.