Tele

FOTOD | "NÄDALALÕPP KANAL 2GA" TÄNA: mis haavab nii kanget naist nagu Anu Saagim? (8)

LISA KOMMENTAAR

parim plaani-le. 19. november 2016, 14:49
Selles sotsiaalmeedias tuleb olla väga ettevaatlik oma sõnadega.Iga öeldud paha meel võib langeda isikute asukohtade määramine ja isikute kindlaks tegemine.
Kahjuks on sotsiaalmeedia täis ebameeldivaid netikommentaare,mille eest ei vastuta ükski isik!19. november 2016, 12:25
Öeldakse et tõde on valus kuulata.Panin kunagi aastaid tagsi tähele,kui palju on meie ühiskonnas seda õelust,tigedust,solvamist,kriitikat,pahameelt,kadedust,mis meid kohe üldse ei üllata.Paraku kipub olema inimesi,kes räägivad oma töökaaslastest argipäeviti nende läheduses nii palju halba ja sama ka meedias!Nagu näiteks: facebookis,twitteris,instragramis ja muudes kohtades inetusi.Kahju on lausa mõelda,kui paljud nurisevad teiste eraelude üle.Mis argipäeviti murelikuks teeb on see,et su koostööd jälgitakse igapäev ja keegi töö juures kannab ühele blondile ette,mis riideid töö ajal kantakse.Ja teate mida see blondiin ühele töötajale selja taga ütles:Mõni eit käib l****moodi tööriietega tööl ja käib teisi rasketel aegadel aitamas.See juhtus sellel kolmapäeval 16.november kella 14:47.ajal.Täna saab kolm aastat mööda sellest,kui mulle sooviti hommiku tundidel enne tööle saabumist auto alla jäämist ja mitte ellu jäämist.Seda öeldi minu kuuldes 19.novembril teisipäeva hommikul kella 9:24 ajal 2013.aastal.Midagi oli veel...sooviti rasedaks jäämist...Kõik olid selle üle naernud ja nad unustasid ära,et ma jälitasin neid terve see aeg.Päris paha lugu!Keegi tuli ja rääkis mulle kõik ära.Nägin unes inimesi,keda meie hulgas ei ole ja nad andsid mulle soovitusi,Mis soovitused need siis olid?Nad oli neljakesi...!Nii..edasi...Ma võiksin kirjutada ühte kaustiku siis kõik head ja halvad solvangud,mida enda ja teiste kohta kuulnud olin.See on kestnud juba 9-aastat.Peaksin otsima ühe inimese,kellega saaks teha plaane,mis neid inimesi ees ootab.Tulemus on väga negatiivne.Parem on mitte kellelegi halba saatust mitte soovida,siis on tagajärg üsna raske.
parim plaan19. november 2016, 13:39
oleks nüüd kiiremas korras ravile minna.
jah18. november 2016, 22:41
Anu on kõik oma madala minevikuga saated pitseerinud, et keegi neid ei vaata. Las lehvib edasi.
22:41-le,nii ongi,kuid...19. november 2016, 12:05
see,et ta sel korral inglit mängis,on ohu märk.Tõenäoliselt on kanal 2 nõus nüüd teda vana-aasta saatesse ka kutsuma ja siis peab küll kanalit vahetama.
Kristjan,hoidu ikka endiselt lifti nurka,sest sõnum oli ju selge:"Naised on ohtlikud!"saagim on hoiatanud!
18. november 2016, 18:29
margna ja jõekalda langevad aina odavamaks ja madalamaks. häbiväärsed klounid saatekülalisteks, üks kehvem kui teine. petroone kivikestega, irw.
Tean18. november 2016, 17:40
Mis haavab? See kui välja on kuulutatud üritus, kus tema peaks osalema ja siis sinna ei tuleks ühtki inimest. Vot siis alles kuulete, millised m...id eestlased on.
18. november 2016, 16:13
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
huvitav miks18. november 2016, 18:27
anukene ise oma kallite peale ei mõtle kui avalikku tsirkust teeb palga tagumendiga. ikka teised süüdi, teised poputagu tema lähedasi.