Vladimir Puhhi karakterit mängib Mart Müürisepp.Foto: Erlend Staub
Tele
17. november 2016, 22:14

FOTOD JA VIDEOD | "Suurest komöödiaõhtust" langes välja Vladimir Puhh (16)

Tänane komöödiaõhtu oli mitmekesine - pilati nii Evelini talkshow'd kui tehti omaversioon "Tõest ja õigusest". Kahjuks langes saatest välja karakter Vladimir Puhh, keda mängis Mart Müürisepp.

Tänases tuleproovis pidid saate tähed kehastuma erinevateks loomadeks ja etendama erinevaid situatsioone, näiteks presidendivastuvõttu ja balli.

Foto: Erlend Staub

Tuleproovi parimaks tunnistati Tõnis Niinemets, kelle väljakutseks oli olla spordikommentaator.

Tähtede heitluses tehti filmicastingut Eesti Vabariik 100 tarbeks. Filmiprodutsendina astus üles Kristiina Ojuland (Mirtel Pohla), peaprodutsendina Suitsu Pääsuke (Merle Palmiste) ja filmirežissöörina Hardi Volmer. Sellisele karmile žüriile pidid saate tähed demonstreerima oma näitlemisandeid. 

Foto: Erlend Staub

Lisaks parodeeriti Evelin Ilvese talkshow’d. Saatekülalisteks olid legendaarsed Viisk, Põis ja Õlekõrs, kes siis lõpuks selle Tartust Viljandisse minemise loo lahti rääkisid.

Lõpuks etendasidki kõik saate osalised oma versiooni “Tõest ja õigusest”. Peaosades olid, ehk Andrest ja Krõõta mängisid Reet Pull ja Kaupo-Peep, kurja naabrit Pearut mängis Vladimir Puhh, Mari ja Jussi mängisid Karbi-Barbi ja Kevin-Christian. 

Kahjuks langes saatest välja Vladimir Puhh, kes selle üle õnnelik oli, kuna kommid olid nagunii otsa saamas ja talveuni tikkus peale.

Kuidas jäid tänase saatega rahule sina?