Raimonds PaulsFoto: Vida Press
Film
17. november 2016, 16:33

Raimonds Paulsi kaunis tütretütar Monika Pedersen õpib USAs filmirežissööriks (3)

Läti popmuusika-maestro, helilooja ja endise kultuuriministri Raimonds Paulsi lapselaps Monika Pedersen (22) sai sisse mainekasse Los Angelese filmikooli.

Läti väljaanne Kasjauns kinnitab, et lapselapse edusamm on maestrole parim juubelikingitus – Raimonds Pauls sai tänavu jaanuaris 80aastaseks, vahendas Komsomolskaja Pravda.

Monika Pedersen (Fotot näete SIIT!) on lõpetanud Itaalias Roomas ülikooli ning asus nüüd USAs õppima filmirežissööriks. Vanaisa Pauls teatas uhkusega, et filmikooli 17 kohale kandideeris 20 000 inimest ning Monika oli üks neist õnnelikest, kes Hollywoodi professionaalide käe all õppida saab.

Kopenhaagenis sündinud ja Riias kasvanud Monika jaoks on vanaisa Pauls iidol. Neiu ristivanemad on helilooja Igor Krutoi ja lauljanna Laima Vaikule.

Kui Monika oli 18aastane, unistas ta filmida komöödiat, mille peaosas oleks Robert Dawney jr , ning hiljem temaga abielluda.

Raimonds Paulsil on Ukraina päritolu abikaasa Lana Paulaga tütar Anete Paula, kel on kaks tütart – Anna Paula ja Monika Pedersen.