Igor Mangi raamatuesitlus 16. novembril 2016. Igor Mang.Foto: Toomas Tatar
Tele
16. november 2016, 22:05

TV3 VIDEO | Igor Mangi õde Sirje ja õetütar Kristiina: ennustused on läinud täppi (11)

Eesti kuulsaima astroloogi Igor Mangi värvikas elukäik ning kujunemislugu on nüüd raamatus, kus lugejani tuuakse ka astroloogia põhialused, mille abil oma isiklikku sünnikaarti tõlgendada. Veel paljastab raamat Mangi romantilise poole.

TV3 "Seitsmesed uudised" palusid mõnel Mangi jaoks tähtsal naisel tähetarka veidi avada.

Mangi sõnul laabub koostöö temal kui Kaksikute tähtkujus sündinul kõige paremini Veevalajaga. "Veevalaja on Kaksiku sõber," ütles Mang. Raamatu koostaja Triin Katariina Tammert ütles, et temal tekkis väljakutse, kui kuulis, et enne teda polnud nii mõnelgi Mangist raamatu kirjutamine õnnestunud. "Kui keegi ei ole hakkama saanud, et äkki mina saan," rääkis Tammert.

Igor Mangi raamatuesitlus 16. novembril 2016. Triin Katariina Tammert. Foto: Toomas Tatar

Tammert ütles, et igal inimesel on mingid nõrkused. "Temal on need ilusate naiste vastu, aga rohkem on see intellektuaalne. Tal on vaja muusasid," rääkis Tammert ja lisas, et raamatus on kirjas ka Mangi suhtelood. 

Raamatu esitlusel olid mitmed Igor Mangi lähedased naised - tema kaksikõde Sirje ja õetütar Kristiina Heinmets-Aigro. 

Igor Mangi raamatuesitlus 16. novembril 2016. Kristiina Heinmets-Aigro Foto: Kuvatõmmis / TV3

"Onu Igor tegi mulle esimese suure horoskoobi, kui ma olin paaripäevane," rääkis õetütar Kristiina. Onu ennustas talle, et tal saab olema suur lava, ta saab palju reisida. Kui Kristiinal on abi vaja, võib ta talle alati helistada, ta võtab avasüli vastu ja kuulab mured ära.

Õde Sirje rääkis, et omal ajal oli ta horoskoopide suhtes väga skeptiline, aga kõik, mis vend Igor talle on ennustanud, on ka täppi läinud.  

Igor Mangi raamatuesitlus 16. novembril 2016. Sirje Heinmets Foto: Kuvatõmmis / TV3

Igor Mangi saadab teda alati koer Sulfa, ta ei kasuta mobiiltelefoni, pangakaarti ega arvutit. "Tema kiiks on omas maailmas, omas elemendis elamine," ütles õde Sirje.

Mang ütleb, et õhumärkidel tuleb hea aeg, sest Jupiter läks sügisel Kaaludesse, aga Kaalud on Kaksikute ja Veevalaja sõbrad. "Ja mõtle, Kaksik saab Ameerika presidendiks!"