Foto: TV3
Tele
16. november 2016, 21:10

"Kallis, sa oled kosunud" šokeeriv lõpp: osaleja ei ilmunud lõppkaalumisele (170)

24aastane Angelika alustas oma kehakaalulahingut 111kilosena ja soovis alla võtta 40 kilogrammi. Näitsiku algne entusiasm saates "Kallis, sa oled kosunud" aga haihtus ning lõppkaalumisele ta ei tulnudki. 

Treener Erik Orgu ja toitumisnõustaja Angelica Udekülli jaoks oli naine paras pähkel, sest algne entusiasm kaalu kaotada pöördus ühel hetkel vassimiseks ja ettekääneteks. Tänane saade sai aga lausa šokeeriva lõpu – Angelika ei ilmunud lõppkaalumisele, vahendas TV3. (Saadet saad järelvaadata SIIT.)

Detailsete toitumisoovitustega proovisid aidata nii Tartu geenitehnoloogid kui ka treener Orgu, kuid kõned ja kirjad jäid vastuseta ning ükski kokkulepe ei kehtinud.

"Ma ei imesta üldse selle üle, sest ta juba väga alguses lõi käega. Ja siis hakkasid tulema igasugused muud põhjused peale, miks see kogu asi talle ikkagi ei sobi," kommenteeris Erik Orgu.

"Tõsiselt kahju, sest kõik võimalused ja eeldused olid ju loodud. Kui inimene on ise tulnud, avaldanud soovi saatesse tulla ja teha see läbi, see suur muuus iseenda mõtlemises ja elustiilis, ja siis lihtsalt nii kergelt alla anda. Sellest on kahju," kommenteeris toitumisnõustaja Angelica Udeküll.