Kunstnik Neeme Lall väisas samuti David Icke'i loengut ning rääkis, et tema arust on kõige fataalsema taustaga on saatana produtseerimine naaberriigi liidrist Putinist.Foto: kuvatõmmis videost
Tele
15. november 2016, 16:14

TV3 VIDEO | Kunstnik Neeme Lall: Putin ei ole saatan! Ehk milliseid vandenõuteooriaid usuvad eestlased? (4)

Möödunud nädalavahetusel käis külastas Eestit vandenõuteoreetik David Icke, kes Tondiraba Jäähallis publikule loengut pidas. Üritust väisas ka “Kuuuurija”, kes uuris, milliseid vandenõuteooriaid usuvad eestlased.

Icke’i loengut maailmakorra, reptiilide ja muude vandenõuteooriate kohta käis kuulamas üle 1000 eestlase. Katrin Lust uuris, milliseid vandenõuteeoriaid usuvad need inimesed, kes Icke’i 40 euro eest kuulama tulid. 

Selgus, et eestlased usuvad erinevaid asju, kuid eriliselt murettekitav koht on ikkagi sõda. Näiteks arhitekt Tiina usub, et tuleb kolmas maailmasõda suurte riikide mängude tõttu. 

Teine üritusel osaleja Annika usub, et NATO tankide Eestisse toomine on väär. “See, et Eestisse tuuakse NATO tanke ainult õrritab Venemaad ja seab meid suuremasse ohtu,” ütles ta. Samal meelel oli ka Kuldar. “Nii seda sõda luuaksegi. Ei olnud siin varem tanke, ei NATO ega Vene omasid, nüüd tuuakse NATO tangid, võib-olla tulevad ka Vene tangid,” rääkis ta. 

Ka kunstnik Neeme Lall rääkis, et hakkas paarkümmend aastat tagasi tajuma, et me elame illusoorses maailmas. Ka tema ei näe idanaabri liidris ohtu “Kõige fataalsema taustaga on saatana produtseerimine naaberriigi liidrist Putinist ja see on võtnud juba globaalsed mõõtmed. See on illusioon,” ütles ta.

Mida rääkisid ülejäänud David Icke’i loengu külastajad, vaata videost!