Tele

KOOS VÕI LAHUS? Vene selgeltnägijasaates pinniti Marilyn Kerrolt lõpuks välja vastus tema ja Šepsi suhete kohta (31)

LISA KOMMENTAAR

mind15. november 2016, 08:53
vahest kotib ja vahest ei koti ka
jussike15. november 2016, 08:43
kas ei saaks kasutada nende sensitivide teenust kallase tegude uurimiseks,,ka savisaare tegude üle? oleks rahval teada mis pättustega tegemist??
Huvitav teada15. november 2016, 08:13
Alexandr Sheps
12. november kell 15:38 ·
..
Самое большое счастье - чувствовать, что тебя любят❤️️
Не знать, а чувствовать😊☝🏻️
Nii kirjutas Sheps 13.nov oma FB kontole ja lisas pildi enda ja Merilyniga. Tore teada.
Alexandr Sheps
12. november kell 15:38 ·
..
Самое большое счастье - чувствовать, что тебя любят❤️️
Не знать, а чувствовать😊☝🏻️
suurim õnn on tunda, et armastan sind ❤️️
ei tea mida tunda 😊☝🏻️
·
Hinda seda tõlget
Alexandr Sheps
12. november kell 15:38 ·
..
Самое большое счастье - чувствовать, что тебя любят❤️️
Не знать, а чувствовать😊☝🏻️
Alexandr Sheps
12. november kell 15:38 ·
..
Самое большое счастье - чувствовать, что тебя любят❤️️
Не знать, а чувствовать😊☝🏻️
Nii kirjutas Sheps 12.nov. oma FB kontol , lisades foto enda ja Marilyniga. Tore teada.
Sedaet14. november 2016, 21:21
no14. november 2016, 19:15
Kaunis14. november 2016, 18:38
noor naine muutus kibestunud prouaks,kahjuks. Kunagi väga meeldis,tema olek,käitumine,ilu. Kuid nüüd vaatab fotodelt vastu keegi hoopis teine. Viimane aeg oleks end ise peeglist vaadata,ka hingepeeglist. Võib olla on muutumine veel võimalik.
aeg parandav kõik haavad,14. november 2016, 20:06
küll see kibedus ka üle läheb. Elus inimene ju, eks temagi ju tundeid tunneb ja elu teatavasti pole ainult lillepidu. Veelgi koomilisem oleks, kui ta praegu suure naeru ja rõõmuga ringi lehviks, siis oleks ju jälle häda ja vaja hädasti peegli ette JÄLLE:) Ega meite moralistide jaoks polegi ju õiget lahendust. Kõik (absoluutselt kõik) on vale, mida üks noor ja tuntud naisinime teeb.
Valesti arusaadud16. november 2016, 13:17
Mõtlesin,mida peegeldab tema hinges toimuv. Ei moraliseeri,ei arva, et peaks naeru lõkerdama. Me saame asjadest aru eri tasandeil.
insta14. november 2016, 16:20
Huvitav et Instarammi pidevalt lajatab endast ja Sepsist pilte.
Liisu14. november 2016, 15:24
Kui naine soovib meeleheitlikult last saada, hakkab suhe lagunema. Umbes, et mul nüüd kell tiksub ja peab lapse tegema. Meestele on üldse see titendus hell teema, kuid siiski saab selle muuta loomulikuks ja lõpuks ikka üheskoos otsuse vastu võtta: jah, me oleme valmis ja mõlemad soovime. Aga pidevalt sellest rääkimine, nagu muud elu poleks, muutub suhtele hävitavalt, kahjuks :(
teisest küljest,14. november 2016, 15:55
elu läheb mööda. Suhe jääb ehk mõneks ajaks pidama, aga last enam ei saagi.
Mehed pole veel otsa saanud, aga lapsesaamis võimalus võib otsa saada.
Ei ole mõtet elu raisata inimesele, kes pole otsustanud, kas tahab sinuga peret või pigem mitte.
Õigesti tegid, et laku läksid. Ebaõiglane suhe teeb haiget ja on viljatu. Lõpuks jääb vaid viha.
14. november 2016, 17:38
kerro ju teab oma last. ise ütles, et on temaga suhelnud ja värki. seega, pole see tema jaoks mingi imeteema. i
14. november 2016, 17:48
Kuidas see otsus siis üheskoos vastu võetakse, kui rääkida ei tohi?
No ju siis Aleksander pole valmis pere loomiseks, tahab hinda kruvida. Aga lõpuks muutub vastumeelseks selline kaaslane, kes oma hinda kruvib teise arvelt. Mis seal ikka, sai läbi, siis sai, aga lõpmatuseni pole võimalik ju ootele jääda, millalgi tõesti vaja lapsi ja peret. Praegu parimad aastat selleks. Millal siis veel, kas antakse garantii, et alustame 40 või 50...või äkki üldse mitte? Õige otsus, et laiali läksid. Üks on täiskasvanud naine, teine loodab iginooreks imetlusobjektiks jääda.
äkki Aleksander15. november 2016, 13:44
on selgeltnägija ja näeb, et pärast peab hakkama alimente maksma, kui naine armub kellessegi teisesse :)?
to teisest küljest15. november 2016, 10:47
Kirjutad, nagu Marilyn oleks juba 40 aastane.
Ta on alles 20 - ndates ju. Aega lapsi saada küll.
Isegi pea 43 aastane Reps saab jälle lapse.
Kuidagi imelik on lugeda su kommi noore, 20 - ndates naise kohta.
Kahju14. november 2016, 14:18
kui see nii on. Õnne ja jõudu Marylinile edaspidiseks. Tänapäeval kahjuks nii paljud paarid lähevad lahku. Kust te teate, et Marylin seda ette ei näinud?
heh14. november 2016, 12:33
kas ta siis selgelt ei näinud juba ette, et see ei kesta? soolapuhujad, imelik, et nii palju inimesi on suudetud uskuma panna.
14. november 2016, 12:42
Minu ämm helistab pidevalt ja alati küsib, et millal te mulle külla tulete! Ei möödu ainsatki nädalavahetust, mil ta meid oleks endale külla kutsunud. Helistades alati küsib, kuidas lastel läheb ja kurdab, et näeb lapselapsi nii harva ega saa nende kasvatamises üldse osaleda.
Meie oleme abikaasaga mõlemad põhiliselt vanaemade poolt üles kasvatatud lapsed (emad käisid tööl nagu nõuka-ajal kombeks). Seepärast suhtume vanaema ja lastelaste lähedusse iseenesest väga positiivselt ning alguses käisime tal külas vähemalt korra nädalas. Paraku aga ei saa ma oma laste vanaema käitumisest aru.
Kui me ta pika kutsumise peale pühapäeval perega külla läheme, siis ei ole vanaemal praktiliselt kunagi meie jaoks aega. Ta on vaaritanud suure hulga toite ja jätkab seda tegevust ka meie külas olles. Ta ei istu peaaegu mitte kunagi meiega koos lauda, vaid jookseb kogu aja ringi. Oleme aastate jooksul palju kordi temaga sel teemal rääkida püüdnud, mu abikaasa on konkreetselt, naljaga pooleks ähvardanud võtta kaasa lausa käerauad või rihmad, millega lubanud oma ema tooli külge kinni siduda, et ta hetkekski meiega koos oleks ja lapselastega kas või üheainsa lausekese juttu puhuks. Ei midagi. Kui kohale jõuame, karjutakse: “Tulge sööma!” Ja kui lapsed piisavalt kiiresti kombesid ära ei saa, karjutakse: “Praad jahtub ära!” Kui laua taha saame, siis peame sööma seal alati üksi. Vanaema samal ajal paneb köögis juba magustoite ja kooke valmis. Arutame omavahel, et kui ta magustoidud lauda toob, siis lõpuks ehk jääb tal aega korraks ka laste poole vaadata. Aga kui magustoit on lauas, tormab vanaema taas välja. Kui uurima lähen, leian ta köögist praetaldrikuid pesemast. Pakun oma abi, ütlen et lase ma pesen, et sa saaksid kas või korraks lapselastega ka olla. Vanaema keeldub. Lähen tagasi elutuppa, istume kõik neljakesi diivanil ja ootame. Siis tuleb vanaema, käsib meil veel süüa ning jookseb uut kohvi keetma. Lastel igav, hakkavad lollitama. Siis pistab vanaema pea korraks üle elutoa ukse ning manitseb pahuralt, et mis neil lastel viga on, naabrid kuulevad! Loodame, et kui uus kohv keedetud, siis õnnestub meil vanaema näha ja temaga vestelda. Ent kui uus kohv lauda toodud, kaob vanaema taas ära. Mees läheb uurima ja leiab oma ema kööki koristamast. Seejärel on vanaemal äkki vaja tagatoas mingilt pildilt tolmu pühkida, seejärel vaja külmikus toiduaineid ringi tõsta, seejärel tuleb talle meelde, et tal olevat vaja poodi minna jne. Tüdineme võõras korteris pikalt istumisest ning põranda põrnitsemisest ära ning läheme koju. Ning juba järgmisel päeval algavad taas telefonikõned: “Millal te ometi mulle külla tulete, ma igatsen nii väga lapsi näha!”
Kusjuures, mida harvemini ta lapselapsi näeb, seda vähem ta nende lähedusse tuleb ja seda rohkem ta köögis ja mujal endale mingit “tööd” otsib. Kunagi proovisime lapsi vanaema hoida jätta, kuid see lõppes alati halvasti- vanaema pani lapsed tagatuppa kinni ning ise toimetas kogu aja köögis. Kui lapsed (lasteaiaealised) tagatoast välja tulid, siis tõmbas vanaema mantli selga ning tormas mingi ettekäändega korterist üldse minema. Aga tuttavatele-sugulastele kurdab sageli, et näe noored ei käi mul külas, ma nii igatsen lastelaste järele. Aga miks me peaks sinna minema paljalt söömise pärast, me sööme omas koduski ju iga päev? Selle pühapäeva oleksime saanud ka teisiti mööda saata, nt kogu perega kelgumäele minnes. Ma ei taha laste vanaema käitumist hukka mõista, vaid üritan seda mõista. Oskaksite selles abistada või mingeid lahendusi välja pakkuda?
vanaema14. november 2016, 13:16
Jutt ei puutu teemat, aga mina soovitaks kutsuda ta välja sööma. Siis saate kõik koos istuda ja suhelda.
soovitan14. november 2016, 13:26
vanaemale ka kutsumise peale külla mitte minna, kui igatseb lasi näha, tulgu vaatama, kui pahandab, rääkige asi selgeks.
14. november 2016, 16:37
Sinu ämm on haige inimene!
no ja siis? 12,3314. november 2016, 13:55
Nägi või ei näinud, midagi ei kaotanud ju. Muidu oleks üksi olnud, nüüd oli kaksi. Pole just maailma lõpp. Kõik me näeme ette, et lastega raske ja lõpuks nad isegi surevad, aga ikka sünnitame.
Mida sa siis soovitad kodanik 12,33. Et üldse kellegagi ei räägi, kuna riidu lähed millalgi, kunagi ei armasta kuna lahku lähed...? Tööle ka ei lähe, sest paari aasta pärast kavatsed töökohta vahetada? Milleks siis üldse elu, kui elada ei tohi ja elust rõõmu tunda ei tohi lõpu kartuses?
Oma saatust nad ette ei näegi ja ka teiste saatused võivad muutuda. Selgeltnägemine ei tähenda seda, et sa kõike ilmeksimatult täpselt tead. Sa lihtsalt oskad märke teistest paremini lugeda. Armumise ajal märke ei vaadata üldse, armunu tahab armumist nautida, mitte märke lugeda, et äkki läheb lahku. Ja kui loebki, ei jäta ju katki, kui armunud oled. Siis tundub mingi tuleviku lahkuminek väga tühisena tänase rõõmuga võrreldes.Tegeled lahkuminemisega siis, kui selleks aeg küps ja laiali minema peab.
Kui tahad emotsioonitut elu, et ei rõõmu ega muret, pead kloostrisse minema, ei siis armastust koge ega lahku lähe, ei saa ka kalliks minevaid ja tüütuid lapsi.
14. november 2016, 17:40
kaotas ju, süütuse kaotas.
no ja siis? 17,4014. november 2016, 19:45
Pole ju enam alaealine. Aleksnder kaotas juba ammu ja ka näe ei kurda, elab kuidagi:) Täiskasvanud inime kaotab selle varem või hiljem. Pole just asi, mida taga nutta:) Ei no ausalt, ära ole lapsik!
oh, 15. november 2016, 02:00
joodik näeb ka ette, et homme on paha olla - aga ikka joob
inimese eraelu on14. november 2016, 12:29
inimese oma asi.Taktitu on Marylini käest pinnida selliseid asju.Jõudu talle ja head meest.
milline14. november 2016, 15:28
mees siis talle hea oleks? Niipalju kui telest nähtud nende omavahelist suhtlemist, siis see mees oli ju igati hea, aga tema nagu tüüpiline naine, niisuguste jaoks ei olegi õiget meest.
no jahh14. november 2016, 17:41
eks tüüpilisele mehele ju ebatüüpilist naist vaja. Muidu vin-vin-vin. et pole tänapäeva naised tüüpilised, kui aga tüüpiliseks lähed, siis jälle vin-vin-vin. Mees polnud igati hea, ta ikka väga konkreetselt üritas naise arvelt end upitada. Aga see pole ju midagi, mees tahab au endale, naisel pole ju midagi tarvis peale mehe enda:) Nii lihtsalt need asjad tõesti ei käi.
au naise arvel?15. november 2016, 13:48
See mees on ju palju kuulsam ja võimekam, võitis esimesel korral ka ära, Kerro aga üritab juba 3. kord.
14. november 2016, 12:21
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
14. november 2016, 12:27