Foto: AFP / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. november 2016, 11:11

SUPERKUU VÕLU JA MAAGIA: 5 rituaali, mida täna kuupaistel teha (13)

Täna õhtul on kõigil põhjust silmad telefoniekraanilt taevasse pöörata, sest end ilmutab superkuu, millesugust pole nähtud alates 1948. aastast. Spirituaalsed inimesed usuvad, et just tänane õhtu on parim aeg oma hinge ja vaimu eest hoolt kandmiseks. 

Madalaimas punktis on Kuu meile täna ligi 50 000 kilomeetrit lähemalt, kui kaugeimas punktis. Nii lähedale tuleb Kuu uuesti alles 2034. aastal.

Kuna Kuu on sedavõrd lähedal, siis usuvad kõrgema vaimsusega inimesed, et see maagiline taevakivi laeb meid täna uue ja värske enegiaga, annab meile vastuseid ning aitab isegi unistused täide viia.

Meie aja järgi jõuab Kuu täna täiskuufaasi kell 15.52. Päike loojub Eestis viis minutit hiljem ehk 15.57, Kuu tõuseb kell 16:34. Seega haruldast ja maagilist Kuud võib hea ilma korral taevavõlvil nautida juba töölt välja astudes.

Koju jõudes soovitab spirituaalse fookusega veebileht teha järgmist:

Proovi manifesti rituaali

Paljude vaimsete juhtide hinnangul tuleks Kuu lähedust ära kasutada, küsides endale rikkust, armastust, tervist, õnne või mida iganes muud sa elult ootad. Külluseni jõudmiseks pead sa aga lahti laskma nendest asjadest, inimestest ja tunnetest, mis praegu sinu jaoks mõeldud pole.

Selleks kirjuta üles kõik asjad, millest sa oled valmis lahti laskma. Seejärel tõsta paberileht õhku ja lausu palve suunitulusega sellele, kellesse/millesse sa usud. Olgu selleks Jumal, Universum, vaimne juht, Kõrgem Sina vms. Ole paberile kirjutatud asjade, inimeste või emotsioonide eest tänulik, kuid küsi jõudu, et neist lõplikult lahti lasta. Seejärel põleta paber ära. Koheselt peaks sa tundma kergendust.

Nüüd kirjuta paberile kõik see, mida sa oma ellu tahad. Hoia paberit südame lähedal ja fantaseeri hetki, mil need soovid on juba täitunud. Lausu taas väike palve, küsides juhiseid, kuidas neid soove täita. Nüüd lase kõigel sellel minna ja aseta paber salajasse hea energiaga kohta. Näiteks sulle tähendusliku pildialbumi või sisustuselemendi alla.

Katsu unustada, et sa üldse selle rituaali läbi viisid ja ole kannatlik. Otsi paberileht iga paari nädala tagant üles ja ilmselt tabab sind hämming, kui avastad, et need soovid ongi hakanud täituma.

Lae oma kristalle

Kui sulle on kingitud või sa oled ostnud endale roosast kvartsist, tiigrisilmast, kuukivist või jumal teab millistest kristallidest ehteid, mis nõutult sahtlis seisavad, siis täna on õige aeg need välja võtta ja superkuu alla laadima panna. Laota kõik kristallid ööseks aknalauale ja lase neil maagiliste kuukiirte all uue energiaga täituda. 

Võta kuuvanni

Ära muretse! Sa ei pea end paljaks koorima ja paneelmajade vahele lumele heitma. Piisab sellest kui lähed kuuvalgel ööl jalutama, suunad vahel pilgu taevasse ja avaldad superkuule oma salasoovid ja mured, mis su hinge kriibivad.

Kuu võib sulle tänasel maagilisel ööl vastata ja sind aidata. Võtmesõnadeks on usk ja positiivsus.

Soovi lähedastele head

Superkuu ajal võiks meeles pidada ka oma perekonnaliikmeid või sõpru, kes ise vaimusesse ei usu, kuid kel elutee konarlik on. Keera palged Kuu poole ja saada neile inimestele mõtetes valget puhast ja tervendavat energiat. Peagi võid märgata, et neil inimestel hakkab elus hästi minema. Sa ei pea oma lähedasi enda tehtust teavitamagi, see võib jääda sinu ja Kuu saladuseks! 

Kirjuta homme hommikul unenäod üles

Astroloogias seostatakse superkuud Kalade tähtkujudega, mis on väga unelev tähemärk. Seega võivad superkuu paistel nähtud unenäod olla rohkem elavamad kui tavaliselt.

Superkuu ööl võib unes näha jumalikke ilmutusi, ettekuulutusi ja nippe, kuidas oma elueesmärke saavutada. Kui sa oled niivõrd õnnistatud ja täna öösel palju unenägusid näed, siis tähenda need kohe ärgates üles.

Kuigi esiti ei pruugi nähtud unenäod sinu jaoks midagi märkimisväärset tähendada, siis aja möödudes saad paberile kirjutatu taas üle lugeda. Ehk avastad alles nädala, kuu või aasta pärast, et paberil seisab vastus sinu elu kõige tähtsamale küsimusele!