"Roaldi nädal"Foto: Kuvatõmmis / Kanal 2
Tele
11. november 2016, 19:58

"Roaldi nädal“ avab spordihulluse varjatud tahke (7)

Roald Johannson veetis nädala tõeliste spordifanaatikute seltsis, et aru saada, miks on seni mugavat elu elanud täiseas inimesed hakanud ühtäkki tõsist trenni tegema. Tänane saade "Roaldi nädal“ avab ukse maailma, kuhu kuuluvad maratonid, jõusaalid ja tundidepikkused jalgrattasõidud.

Mis juhtub, kui mugavad ja ülekaalulised inimesed, kes seni vedelesid rohkem tugitoolis, pööravad korraga elus uue lehekülje? Tänane "Roaldi nädal“ toob Kanal 2 ekraanile endised nalja- ja napsumehed, kes senise meelelahutuse on asendanud spordiga. Nüüd jooksevad nad nädalas mitmekümneid kilomeetreid või sõidavad rattaga tunde mööda maanteed. Muhe ja elujaatav reportaaž tutvustab aga ka naisi, kes enda jaoks avastanud jõusaali ning fitnessi.Milline näeb välja nende spordifanaatikute argipäev? Mida nad söövad ja millele raha kulutavad? Miks nad seda teevad ja kuidas suhtuvad uude elustiili nende lähedased?  

"Roaldi nädal“ käib tänase saate peategelastega kaasas nii spordisaalis kui ka kodus ning kohvikus ning avastab, et sportliku eluviisiga kaasnev on ühelt poolt küll väga positiivne, aga ka paras väljakutse.

"Roaldi nädal“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast "Kuldvillakut“.