Reet Linna "Suures komöödiaõhtus" koos Mart Müürisepaga.Foto: Erlend Staub
Tele
11. november 2016, 16:31

Reet Linna "Suures komöödiaõhtus" näitlemisest: võttis ikka peopesad märjaks küll! (11)

Eilses "Suures komöödiaõhtus" tegi külalisesinejana kaasa ka Reet Linna, kes koos Mart Müürisepaga laulis ja räppis. Linna sõnul ta varasemalt räppimisega tegelenud ei ole ja oleks võinud isegi rohkem vunki juurde panna.

Linna sõnul talle komöödiaõhtust osavõtmine väga meeldis. "Väga tore seltskond, väga tore õhkkond oli seal. Aga võttis peopesad märjaks küll, sest ma ei ole ju mis teab näitleja!" ütles Linna.

Linna sõnul võttis kogu trupp teda väga sõbralikult vastu, eriti Mart Müürisepp, kellega ta hea klapi saavutas ning kellega koos räpiteemalises šketšis laulu "Sinu valinud ma" laulis. "Kuna nad olid valinud laulu minu repertuaarist ja minu tekstiga, siis ilmselt tuli mõte, et kutsume Reet Linna ka kohale," arvas ta.

Oma lavapartneri Mart Müürisepaga tutvus ta saates esmakordselt, kuid oli teda varasemalt trehvanud Jaak Joala plaadiesitlusel. "Kui ta Jaak Joala plaadiesitlusel laulis ühte Jaagu laulu, siis meil silmside oli kogu aeg. Aga ta oli äärmiselt südamlik ja tore, kõik olid väga toredad ja abivalmid, said aru, et peopesad on mul märjad natuke," rääkis Linna.

Räppimisega Linna enne eilset ei olnud kunagi kokku puutunud. "Räppimisega? Ei, mitte mingil juhul! Kuigi pärast kodus vaatasin, et oleks võinud isegi rohkem vunki juurde panna, ma natuke kammitsesin end seal, ei julenud väga üle vindi panna," sõnas ta. Siiski jäi Linna saatekogemusega väga rahule. "Vahest võib selline ulakas ka olla. Üldiselt mulle meeldivad väljakutsed," sõnas ta.

Saatest on ta kõige lemmikumaks karakteriks Argo Aadli mängitud tantsukuningas Kaupo-Peep Üks-kaks-kaks-kolm, kuid talle meeldivad ka Tõnis Niinemetsa ja Juss Haasma karakterid.