Tele

FOTOD | "Kallis, sa oled kosunud" Lindat ootas saate lõpus üllatus – elukaaslane tegi abieluettepaneku! (56)

LISA KOMMENTAAR

Kõik algab kodust.11. november 2016, 10:04
Saadet vaadates tegin järelduse: Linda on noor ja kogenematu, ei oska süüa teha, on laisk ning ei ole mingit soovigi enda harjumusi muuta. Kõik saab alguse juba lapsepõlvest, ema ei ole oma last väiksena õigesti toitnud, nii kannatas ta koolis ka teiste tögamise all.
alice10. november 2016, 16:11
Kas ei saaks tõesti näidata, mida antud toitumisnõustaja soovitab ja teeb? Saade on kokku monteeritud viisil, et on näidatud ainult seda ühte "särtsakat rooga", mille ta kuskil stuudios valmistab. Ei taha ette heita, et ta pole saates osalejatele midagi näidanud, juhendanud, aga selline mulje jääb küll. Minu jaoks jääb arusaamatuks ka see, et juhindutakse kilokaloritest toitumuse puhul (kcal-il ja kcal-il on tegelikult vahe, uurige suhkru ja rasva kcal kohta!) Samuti ei pöörata absoluutselt tähelepanu sellele, MIKS inimene on sellised söömisharjumused omaks võtnud. Tiimi tuleks kaasata terapeut, psühholoog. Palun vaadake USA sarja Extreme Weight Loss ja võrrelge seda meie Eesti versiooniga. Mille jaoks see saade siis Eestis tehtud on? Inimene, kes seda teleekraanilt vaatab, tahab ka end harida ja teada saada soovitusi, nõuandeid, aga terve sari on kokku monteeritud ebaõnnestumistest.
Jah, naerame kui kohtlased ja laisad. Aga kõigil ei ole info otsimine tugev külg. Suunake osalejaid tervise blogidele, veebisaitidele, retseptide lehtedele jne. Leidke talle tugisüsteem - keegi kellega koos trennis käia jne. (Elukaaslased pole tihtipeale hea variant)
minu10. november 2016, 16:08
arust on saade nii lihtsaks tehtud tegijate jaoks.saade peaks hariv olema.eriti noorte jaoks.aga mida harivat siin saates oli,mitte kui midagi.targutada ja kaaluda oskab igaüks.väga lahja saade.
ziidiuss10. november 2016, 15:13
Mis asja te kräunute saatejuhtide kallal alailma! Ei istu Evelin, Aunaste,Lust, nüüd Orgu kallal nagu täid krae vahel.
Väga hea saade ja väga hea saatejuht.
jah10. november 2016, 18:09
orgust ei ole rohkem kasu kui täist krae vahel.
Mh!?11. november 2016, 10:07
Saatest on nii palju kasu, et näeme kui valesti süüakse ja kui kole on paks inimene ja veel nii noorelt.
aj10. november 2016, 13:44
Inimene kes juba on paks ongi üldjuhul nõrk igas mõttes ning loota sellistelt imesid ei tasu.
Tugevama iseloomuga ei lähe kunagi paksuks vaid hakkavad juba iga paari kolem ülekilo juures toitumist jälgima ning trenni tegema.
einoh10. november 2016, 13:43
Ei saa aru, noor inimene saab tasuta nõustamise, trenni ja ei suuda essugi maha võtta! Mis sa ronid saatesse, kui iseloomu üldse pole! Ega see liha ikka nälgimisest selga ei tule.
Hmmm10. november 2016, 12:43
Häris ikka jubedalt Orgu irvitamine sõnaotsesesmõttes teisele näkku. Selle asemel, et mõnitada võiks anda, siis rohkem näpunäiteid söögi tegemise osas. Mingu kasvõi poodi kaasa, aidaku välja valida tervislikud asjad ja siis koos minna selle Linda juurde ja samm-sammult ette näidata , mis ja kuidas. Eelmine hooaeg oli sellessuhtes ikka parem. Ja siis oli ka tulemusi näha rohkem. Teine ebaõnnestunud saade igatahes.
...10. november 2016, 11:59
Jääb mulje, et saatesse võetakse ainult need, kelle kulul saavad nii võttemeeskond kui saatejuhid avalikult irvitada ja naerda. Kurb.
.....10. november 2016, 12:46
Kahuks nii kipub olema jah. Lausa vastik oli eilset saadet vaadata, kuidas üks irvitamine ja mõnitamine käis ... Rohkem siis Orgu poolt. :@
:)10. november 2016, 11:54
Vahet pole mida nad sõid või ei söönud, aga vähemalt austavad nad üksteist! Mees ei vingunud ega teinud oma naist kordagi maha, samas kui mõni mees tegelebki ainult oma naise alandamisega. Armastus võidab kõik :)! Mingu Teil hästi!
:D 10. november 2016, 12:17
Seal koosluses tegi naine meest maha, käitus ikka väga inisevalt ja tänitavalt. Aga see variant on palju aktsepteeritavam, nagu näha on
Aja küsimus.11. november 2016, 10:10
Küll see armastus ka otsa saab. Varsti näeb mees, et on ilusaid saledaid tüdrukuid ka olemas.
kolin10. november 2016, 10:39
Jube oli vaadata,et kartulisalatit pakuti külalisele kastrulist.Oli ette tead ,et teised tulevad lõunale.Pakkuda keedu riisi,sardelli ja magustoit paki jogurt.Nendel inimestel pole vist elementaarsest viisakusest,laua kommetest mingit aimu.Kodust pole midagi kaasa saadud.
kolinale10. november 2016, 13:28
Jube või mitte kuid inimesed püüdsid teha parima, mida oskasid. Me ei tea, ehk on neil puudulik lastetuba, ehk on nad kehvade oludega perest kus lastele palju ei õpetatud. Olgu põhjused millised iganes, Linda ja tema mees tegid mis oskasid ja nii nagu oskasid. Ja see oli tore.
Kui 10. november 2016, 14:20
täiskasvanud inimeste ``parim, mida oskasid`` tase on külalistele kastrulist salati ja pakist jogurti serveerimine, siis ei ole see tore, vaid kurb.
Kui- le10. november 2016, 14:33
On küll kurb kuid paraku ei ole maailm ainult meie ja meie pere nägu. On palju hoolimatuid vanemaid kes ei viitsigi oma lastele midagi eluteele kaasa anda, paraku pole selliste vanemate lastel ka teatud oskusi. Seepärast ütlengi, et küllap Linda tegi, mida suutis ja oskas. Ta üritas ja see on väga tähtis.
Nii on.11. november 2016, 10:12
Selliseid noori inimesi tuleb aina juurde, kes lahkuvad kodust ja ei oskagi midagi teha. See noor naine ei olnud küll midagi kodust kaasa saanud.
eks10. november 2016, 10:09
Paraku on paljude hädade aluseks elus rumalus.
Ja õppimisvõimetus.
Ja "see osutus palju raskemaks, kui ma arvasin"....
Paraku on raskem osa elust alles ees, sellise ellusuhtumisega kohe eriti.
appi10. november 2016, 10:02
mul tuleb kohe nõgesetõbi kui ma veel kuulen juttu kaalust ja toitumisnõustajast. Olid igasugused talumatused, nüüd siis uus hullus, kui sul ei ole personaaltreenerit ja toitumisnõustajat, siis oled läbikukkunud.
Tööl ei taha enam teistega kohvipausile minna, üks räägib kogu aeg , palju ta eile kõndis ja mis trennis tegi, teine on kinni 50 aastat vanades tõdedes, et nädalas tohib süüa ainult ühe muna, õhtul pärast kella 18 ei tohi midagi süüa ja siis ise sööb igal lõunal Kiievi kotletti.
Muidugi on selle noorel naisel kaalu palju ja ilmselt ta ei oska ka kokata eriti, aga ega see Orgu nüüd ka maailmanaba ei ole. Muidugi peab tervislikult toituma, aga kes teeb rasket füüsilist tööd, ei saa õhtul juurikaid krõmpsutada. Minu mees teeb füüsilist tööd ja ma ei saa talle õhtul küll öelda, et kallis, täna sõõme Caesari salatit.,Jah, ka meie sööme mõnikord viinerit ja sardelli, aga kuuli pähe sellepärast ei lase.
10. november 2016, 14:28
olen osaliselt sinuga nõus, ka mina ei suuda enam kuulata kõiki neid dieedi- ja trennihullude targutamisi.
mis puutub füüsilise töö tegijatesse, siis arvan et vajalikud kalorid saab kätte ka palju tervislikumalt, kui sardelle-viinereid ja muid valmistoite pugides. mõnikord muidugi võib, aga pidevalt sellistest asjadest toituda ise küll ei tahaks. tervislik ei tähenda sugugi ainult juurikate krõmpsutamist :)
aga viimast saadet vaadates jäi ka mulle mulje, et need noored vajaks kõigepealt hoopis korralikku kokkamiskursust :)
Rootsis oli kunagi sari mille võiks tõlkida "Sa oled see mida sa sööd" (du är vad du äter) saatejuht läks inimese juurde koju, vaatas mis on köögikappides, viskas välja kõik ebatervisliku, aitas inimestel koostada uue menüü ja õpetas uutmoodi toitu valmistama. trenn muidugi ka lisaks ja said kaalust alla küll.
//10. november 2016, 15:50
eks me sööme ka tervislikult, ega ma mõelnudki, et ainult sardellid ja viinerid ja valmistoit.Ikka õhtune söögikord on meil kodus tehtud sooja toiduga, muidugi kartul ja liha on ikka tihti, kala ei ole ka meile võõras, aga sõõme ka palju salateid sinna kõrvale ja ma ise teen väga erinevaid köögivilju sisse.Eks siis igaüks valib, mina söön kergemalt, mees tahab õhtul tugevamat toitu.
ultimaatum10. november 2016, 09:52
kulla mees ,mis kuradi pärast sa sellist rasvarulli,kes ei suuda enda söömist ohjata veel naiseks palusid!Ultimaatum:võtad kaalust alla ja alles siis võtan naiseks!
10. november 2016, 11:19
Sisemisest ilust oled midagi kuulnud? Kõik pole nii pealiskaudsed.
heh10. november 2016, 11:26
äkki räägid, kus selle harimatu arvutimängija, kelle "pidulauda" pidime häbiga vaatama, kus selle ennast absoluutselt kontrollida mittesuutva inimese sisemine ilu on?
kuule tarkur heh17. november 2016, 13:34
kui sa arvad, et kõik andekad, haritud, sisukad kõik iga päev aina pidulaua ja peente serveerimiskommetega tegelevad, siis eksid päris rängalt. sina küll ilmselt oled sunnitud seda tegema, sest ainult sel viisil on sul võimalik end inimesena tunda. kahju sust.
ju10. november 2016, 09:46
Nii armas paar, usun, et nad koos palju õnnelikumad, kui mõni hüper-super peenike klants-paar.
Kahjuks küll ei sa salata, et väga suur kehakaal hakkab aastatega tervist räsima, pean vist ainult jumalat tänama, et ise praetud keeduvorsti ja batoonsai ei armasta.
armas paar?10. november 2016, 09:58
Ma olen shokis sellest saatest - kuidas on võimalik, et üle 20sed inimesed toiduteemadel nii teadmatud on? riis ja sardell - kas vanemad midagi ei õpetanud, kas elu midagi ei õpeta. ise ennast paksust söönud. Jube kahju naisest.
to armas paar?10. november 2016, 11:28
kahju naisest? minul küll pole, puhtalt enda tehtud. ja sama napakas mees - premeeris nüüd naise läbikukkumist abieluettepanekuga. krt, sellised ei tohiks kunagi sigida, pole rumalaid geene vaja paljundada.
ju10. november 2016, 13:01
Kui inimene on täidlane, siis ta ei tohi sigida? Kui laps sünnib perre, kus vanemad üksteist väga armastavad ja teineteisest hoolivad, siis see on hoopis suurim kingitus ja väärtus :). Kehakaalu saab ju vastavalt oma soovile muuta, aga teie ei saa mõistust küll miski raha eest juurde osta :).
To to armas paar ? / 11.2810. november 2016, 13:40
Oh, ole nüüd! Pedagoogina võin kinnitada, et armastavast kooselust/abielust ( hoolimata kaalunumbri suurusest ) sündinud lapsed on elurõõmsad ja õppimisvõimelised. Samas kibestunud vanapiigade ( nagu Sina ) nö küla pealt saadud lapsed aga kipuvad minema emasse, küll õiges kaalunumbris kuid kiuslikud, pahatahtlikud, vingatsid ning kogu maailma peale vihased. Mina eelistan siiski seda rõõmsat ja toredat last kondibuketist tigeda ema võsukesele.
Otsekoheselt11. november 2016, 18:33
Kui sa nüüd tõepoolest pedagoog oled, siis ma küll aru ei saa, kuidas on võimalik seda paari armsaks pidada (ja jutt ei käi ei kehakaalust ega oskamatusest süüa teha). Nende vaimne maailm ja silmaring (pigem selle puudumine) oli ikka väga masendav. Kaal täiesti kahvatus selle kõrval.
kas10. november 2016, 09:41
asi on üldse söömises.nad ju sõid mõlemad ühtemoodi,ma arvan,et mees sõi isegi rohkem.aga milline vahe.nad olid ju nii eluvõõrad selles toitumise asjas,minuarust need õpetajad ei seletanud nendele midagi tervislikust toitumisest.miks noored kahtlesid sardellide ja viinerite vahel,seda oleks pidanud orgu nendele selgeks tegema.aga tore,et inimesed armastavad teineteist ja kui nendel koos on hea olla,siis meie peaks sellest vaid rõõmu tundma.HAIGEID INIMESI ON NII KÕHNADE KUI KA PAKSUDE SEAS.SEE RUMAL KAAGUTAMINE,ET PAKSUD ON HAIGEMAD,ON RUMALUS.
kukkel10. november 2016, 09:32
polnud mingi "raisatud eetriaeg" - seda ei tea ju ette, kes suudab kaalu alla saada, kes mitte...kui muidu tõmbas 30 sigaretti päevas, siis lõpus ainult 10 ja see võiski ta uuesti kosuma panna - muidugi see praevorst ka...kui on ikka armastav mees, siis oled ilus 60-ne kiloga ja 120- ne kilosena samuti!
raisatud eetriaeg10. november 2016, 09:15
Milleks üldse anda võimalus laiskvorstile, kes nagunii ei lõpeta saia ja praevorsti vitsutamist? Keegi, kel tahtejõudu, jäi ilma võimalusest treeneri ja nõustajate käe all kaalu kaotada. See noot proua oli häbiplekk. Inimene ei saanud üldse aru, mida peab kaalu kaotamiseks tegema. Mõtles, et teles juhtuvad imed iseenesest. Ütles, et söön nagu enne ja tervislikumaid toite lisaks. Kus on mõistus? Eriline nali oli see, kui Orgule ja Angeelikale pakuti keedetud sardelle ja magustoiduks valmis jogurtit. No osta kasvõi kanafilee ja küpseta ära ning magustoiduks kreeka jogurt marjadega, kui muud ei oska.
Ian10. november 2016, 09:13
Täiesti läbi kukkunud saade tänu saatejuhtidele.... Mujal maailmas samas formaadis saates kaotatakse 3 kuuga 20-30 kilo.... Siin saates ei suutnud suur spetsialist Orgu selgeks teha mis in tervislik toitumine... Pakuti ju sardelle kui kavasid oldi jälgitud 2 kuud! Kōik on suured toitumisspetsialistid ja personaal treenerid, kuid keegi ei viitsi inimestesse syveneda ja neile korralikult asjad selgeks thea vaid kui raha käes siis tulevad yhe sōnalised vastused..
hm10. november 2016, 12:34
Need inimesed ise ei viitsi millegisse süveneda.
10. november 2016, 14:39
võib-olla on sul õigus, aga ka saatetegijad siiski võiksid alguses natuke rohkem juhendada ja kasvõi koos nendega paar korda poes käia, n.ö. puust ja punaseks teha mida osta ja mida mitte.
KIRSI10. november 2016, 08:27
KOHUTAV.Kõik võimalused antakse ,tehakse puust ette ,värvitakse punaseks aga vot on ikka head hambad mis peavad tööd tegema.Andke võimalus neile kes tõsiselt tahavad,mitte lollitada ekraanil.
Mott10. november 2016, 04:25
Oleks vaja teha saade, kus saatejuht on paks ja koos vôetakse alla. Mitte ei lasta kord kuus uksekella...
Sedasi siis...10. november 2016, 00:25
Miks pildid külili on? Meie lapsed ja noored naised ka juba nagu Ameerikas. Kurb vaadata.
Tegelikult10. november 2016, 00:08
peaks tegema saate, kus kõhnad hakkavad end paksuks sööma. Kindlasti leiduks kandidaate.
Jaanika9. november 2016, 23:49
Saatele oleks vaja teist nime, Kallis sa oled kosunud, seda osalejad juu teevad, sest seda pealkirigi juu ütleb.
JUU_JUU10. november 2016, 13:05
Juu-juu- Juhhuu! Muideks, JU kirjutatakse ühe u-ga
ann10. november 2016, 17:21
Ja muideks* kirjutatakse muide*
ehh9. november 2016, 23:17
võtke end kätte kuidagi, noored inimesed! kas üldse pole mingitki tahtejõudu? asi pole ainult välimuses, vaid kestmajäämises (haigused, lapsi ei saa jne). oehhh!
Six9. november 2016, 23:42
Nendel laps täitsa olemas:)
Ten10. november 2016, 08:04
Jah , peale saadet said teada, et ootavad last:)
to six10. november 2016, 08:35
tore, et laps olemas. ehk võtab emme nüüd lapsega tegeledesa kaalust alla. ei ilgu niisama, endal ka ülekilod ja tean, kui palju raskem on olla ja tegutseda. kui kaalust alla jälle saan (kevad- ja suvetööd), siis on selline tunne, et jalad maad ei puuduta. keegi ei ütle halba, kui mõned ülekilod, aga tünniks ennast paisutada... no ma ei tea. alusta ksvõi sellest, et teed ise süüa. ja söö kindlatel kellaaegadel. kas tõesti noor ja näost kena inimene ei taha näha ka inimese moodi??
!10. november 2016, 12:53
aa, siis on selge, miks mees abieluettepaneku tegi..naine oli lapseootel.
Marx9. november 2016, 23:14
Kui suurus loeb siis Orgu biitseps jääb ikka Linda omale kõvasti alla
MGM9. november 2016, 22:32
Tubli mees. Kes see ikka kõhna anorektikut tahab!
oh10. november 2016, 08:38
kuule, kõhna anorektiku ja vaalaskala vahel on miljon võimalust. inimesed on nii lodevaks ja tahtejõuetuks muutunud oma söömisega- siis on neil paanikahäired ja ma ei tea, mis muud moodsad haigused. ja meditsiin aidaku!!
mmm9. november 2016, 22:28
Miks tal mini-peenise kaelakee on ?
to mmm10. november 2016, 11:02
kaelakee on norm suuruses, lihtsalt kael on liiga suur ja proportsioonid paigast ära :=))