Tele

VÕTAB OHKAMA…| "Kallis, sa oled kosunud" saates osaleja pakkus kohtunikele õhtusöögiks sardelli ja riisi (18)

LISA KOMMENTAAR

ns15. august 2017, 18:01
nüüd lähevad saatesse kallis ma sain laps...
egi11. november 2016, 12:18
Isegi siin kommentaariumis on paremad toitumisnõustajad kui saates!
kati9. november 2016, 21:26
No seda paari oli küll piinlik vaadata, miks nad sinna saatesse üldse läksid. Ma tõesti naersin südamest, kui nad magustoiduks jogurti paki välja tõid, nii rumal ikka annab olla. Ma mõistan, et vbl ei ole raha kõike, mis tervislik igapäevaselt osta, aga neid vaadates, kuidas nad arvutite taga istusid ja mängisid, siis tundus, et neid väga see toitumise teema ei huvitanudki. Tänapäeval saab ju ennast ka neti vahendusel piisavalt harida...piinlik, piinlik, et noored sellised on!
imestunud10. november 2016, 00:31
Need valmistoidud ju suht kallid,arvestades et puhas jama ka verl,sama raha eest saaks midagi tetvislikumat vabalt osta,peas on vist asi rohkem kinni
Mati10. november 2016, 09:54
No aga selleks nad saatesse läksidki, et nad ise ei osanud tervislikult toituda. Minul on pigem küsimus, et milleks oli saates see nn toitumisnõustaja, kui isegi peale kahte kuud osalejad ei saanud aru, mis on tervislik toit ja mis ei ole. Selle asemel, et osalejatele näkku naerda, oleks pidanud ta häbi pärast maa alla vajuma. Mis mõte sellel saatel on, kui inimene poeab ikka ise netist otsima, seda võib ka ilma saateta teha?
Ei meeldi9. november 2016, 20:45
et inimesed, kes saates peaksid osalejaid juhendama, laua ääres itsitavad ja silmi pööritavad. Äkki teeks järelduse, et nende selgitused ei olnud piisavad. Sedasi halvustamine küll kedagi kaalu kaotama ei motiveeri. Suurepärast munarooga, mis oli tervisliku toidu näide, ei tehtud osalistega koos, vaid eraldi stuudios. Kõik see näitab, et tegelikult abi otsijat ei aidata, vaid tõesti nauditakse tema ämbreid. Saate idee väga hea aga saatejuhtide ülbus ja üleolek ikka väga häiriv.
9. november 2016, 20:52
täpselt õigesti öeldud. nii ongi
nojaa9. november 2016, 21:00
aga andke andeks - nende noorte jutt ja käitumine... nagu mingid harimatud matsid telesse sattunud. Pakkuda külalistele keedetud sardelle ja pakijogurtit?!?!?? Ja appiiii, kuidas on võimalik ikka mingit jubedat kanapihvi saiaga omale sisse ajada, kui sulle korrutatakse, et ära söö poolvalmis toite?? Mida külvad - seda lõikad. Aga suhtumist peaks kõvasti muutma!!
9. november 2016, 21:18
Tegelikult on see reaalsus, et Eesti peredes ongi sardell ja sai ja magusad jogurtid igapäevane söök. Saatelt ootaks rohkem sellist harivat momenti, et keegi räägiks, miks see sardell või mahl siis ok ei ole. Võib ju öelda, et ilm on infot täis ja ainult loe aga tegelikult see ei jõua nendeni, kes saia-sardelliga päevast päeva peret toidavad.
10. november 2016, 08:11
noorte tase on, jah, selline nagu on. nadoleksid pidanud siiski saama tõhusamat juhendamist ja milleks selline mõnitamine.
öäüõ10. november 2016, 09:58
No aga mis selle saate mõte siis oli? Võtame kaks lolli, ei seleta neile midagi ja pärast irvitame, kui nad ikka lollid on või? Näha oli, et see toitumisteema oligi neile raske ja arusaamatu ja selle jaoks seal saates see tädike oligi, et ta oleks pidanud selle neile puust ette ja punaseks tegema. Näiteks tegema näidimenüüd odavate, lihtsate, tervislike toitudega. Oli ju näha, et nad lihtsalt ei osanud õigesti valida, seetõttu ei tulnud ka tulemust ja seejärel polnud enam ka motivatsiooni.
Memm16. november 2016, 11:13
Ma ei ole sardelle ostnud vist juba sellest ajast peale kui tuli Eesti Vabariik. Vene ajal oligi see peamine toit, rasvased sardellid. Ei ole ka viinerid tervislikud. Näha oli, et naine oli saamatu toidutegemises ja siin kivi ema kapsaaeda. Kui ei ole kodus kunagi lauda osatud pidulikult katta, kuidas see noor nainegi seda pidi oskama.Kattis nii nagu nad ise iga päev söövad. Toidunõustaja oleks pidanud ikka õpetama, mida ja kuidas valmistada.
r10. november 2016, 09:13
mina jõudsin samale järeldusele,et tahetakse inimeste üle naerda mitte aidata.
Eelmine saade9. november 2016, 19:47
...oli ülbik-tola Tartust. Ega ei imesta,et seal neid samasugused sardelli pugijaid leidub(tartuvaim)
juga9. november 2016, 17:53
Eks nende tõsielu sarjade mõte ongi osalejaid lolliks teha. Kellel alaväärsuskompleks, minge aga. Osalt muidugi enda mõtlematu jutt ka ja oledki loll valmis. Kuidagi peab ju reitingut püüdma.
nägi sardelle ja jäi imekombel ellu.9. november 2016, 20:44
orgut on vastik vaadata ning ega see angeelikagi targem pole, paras smartass. erikul on suured suhtlemisprobleemid ja s... ülbe suhtumine. ise ei sooviks kindlasti taolise tüübiga tegemist teha. õnneks ei ole ka tarvis. kui oleks vaja, suudaks ise ka midagi ette võtta või kellegi normaalse juures käia trennis ning nõustamisel.
oeh10. november 2016, 10:01
Kusjuures eelmise nn kaalusaatega võrreldes on saatejuhi/treeneri tase ikka kardinaalselt erinev. Seda õige mehe saate treenerit oli lust vaadata. Ta seletas, aitas, motiveeris, leidis huvitavaid viise, kuidas osalejatel motivatsiooni üleval hoida ja tulemused olid ka silmaga näha. Nüüdsed nõustajad naeravad näkku ja mõnitavad, pole ime, et keegi tulemusi ei saavuta.
geenitest10. november 2016, 15:09
Mulle jäi sügavalt arusaamatuks ka see, et kui geenitest ometi näitas neiu Linda kohta, kuidas rasvased toidud on talle vähem ohtlikud kui süsivesikurikkad, siis ikkagi toimus tohutu puu- ja juurviljade propaganda. Eriti jabur, arvestades, et Linda neid niikuinii sööma ei hakka. Kui geenitestist lähtuda, siis oli too õnnetu viiner veel kõige parem osa nende õhtusöögist. Üldse oli saade väga ebaloogiline: alguses räägiti, kui oluline on treening, lõpus, et toidusedel on ikka kõige tähtsam. Repliigiks veel seda, et öötööga võtavad väga paljud inimesed juurde, samuti vahetustega töö puhul. Loogiline algus veidi toetavama lähenemise korral oleks olnud see, et Linda saialetist/hiljem öötöölt ära sebida näiteks lihaletti. Kuna näha on, et süüa teha ei osata, jaksata, viitsita, siis järgmine samm oleks vaadata poes ringi selle pilguga, et missugused poolvalmis- ja valmistooted on tervislikumad, muuta sai täisterasepikuks, suhkur roosuhkruks ja meeks, selgitada, et kui sööd viinerit, siis võta kõrvale parem ma-ei-tea kodujuustu, kurki ja tomatit. Ja nii edasi ja nii edasi. Kui magusaisu peal, osta parem maitsestamata jogurtit ja sega moosi sisse/riputa natuke peenikest roosuhkrut peale, marju sisse vms. Jäta kohvisse kolmas lusikatäis suhkrut panemata - kuu või minu pärast kas või kolme kuu pärast jäta teine lusikatäis ka ära. Ja nii edasi. Trenn ja liikumine tuleb siis, kui kaalulangetaja juba tunneb, et jess, mul on kuidagi rohkem energiat, kergem liikuda.