LAVALE EI KIPU: Prince Jacksonile teeb nalja, et temalt eeldatakse sama head tantsuoskust kui ta kuulsal isal. Poisi unistuseks on maast-madalast olnud hoopis produtsenditöö. Foto: Vida Press
Inimesed
7. november 2016, 04:00

Jacko vanem poeg: "Isa ütles, et ma kedagi ei usaldaks." (3)

"Sellisest asjast ei saagi vist eales üle," ütles Michael Jacksoni vanem poeg Prince haruldases intervjuus oma isa surma kohta. Poiss oli vaid 12, kui 50aastane popikuningas narkoosiaine üledoosi tagajärjel hinge heitis.

Nüüd, seitse aastat hiljem, kinnitab Prince, et püüab iga päev isa mälestust alal hoida ja tema nõuandeid järgida.

19aastane Prince Jackson ütles Los Angeles Timesile, et paratamatult jäädakse teda kuulsa Michael Jacksoni nimega seostama. "Ta oli kõigile nii suur eeskuju. Ja sellest pole midagi. Olen uhke, et mul on tema nimi ja et olen tema poeg."

Prince, kelle noorem õde Paris on 18 ja noorem vend Blanket 14, ütleb, et isa rääkis temaga nagu täiskasvanuga. Jackson andnud talle nõu: "Ära usalda mitte kedagi."

"See kõlab halvasti, aga... Paljudel inimestel on ainult omakasu mõttes," nendib Paris.

"On palju neid, kes tahavad minu või mu õe-vennaga suhelda ainult sellepärast, kes me oleme."

Neil harvadel kordadel, kui popikuningas oma lapsed avalikkuse ette tõi, kandsid nood näo ees maski või rätikut. "Isa tahtis, et meil oleks omaette elu ka ilma temata," põhjendas seda Prince.

Ta ise eelistas madalat profiili hoida – erinevalt Parisest, kes jagab sotsiaalmeedias endast varmalt fotosid ja liigub seltskonas koos rokkarist kallima Michael Snoddyga.

Prince’i muusikaproduktsiooniga tegelev firma kannab isa mälestuseks nime King’s Son Productions. "Olen alati tahtnud produtsendiks saada," ütles ta.

"Isa küsis, mida ma teha tahan, ja mina vastasin alati: produtseerida ja lavastada."

Los Angeleses Loyola Marymounti ülikoolis teisel kursusel ärijuhtimist õppiv noormees väidab siiski, et võib tulevikus mõne muu ala valida. "Ausalt, lasen end voolul kaasa kanda. Olen veel noor."