Foto: Erlend Staub
Tele
3. november 2016, 15:06

Tuline talendiheitlus viib "Suurest komöödiaõhtust" esimese naljategelase

Kireva žürii ees rullub tänases "Suure komöödiaõhtu" osas lahti talendiheitlus, mille tulemusena  jääb saatesse alles kuus tegelast. Üks veidi kiilakas härra, üks värviliste juustega preili ja üks inglise keeles kõnelev laulja – selline on komöödiaõhtu talendivõistluse žürii, mis hakkab täna hindama naljategelaste andekust. Kes millega aga välja tuleb?

Tantsuõpetaja Kaupo-Peep tõestab, et suudab sama nõtkelt tööriistu kasutada nagu ta oskab tantsida. Saare naine Reet Pull võtab kotist välja pulgad ja esitab jahmatava trummisoolo. Vladimir Puhh annab aga uue tähenduse tantsivale karule. Üllatusi on varuks ka ülejäänud tegelastel, aina nõudlikumaks muutuval poisil Kevin-Christianil, universaaldoktor Halpanenil, tornist laskunud Vana Toomasel ja roosalt helendaval Karbi Barbil. 

Kui tänane saade alustab veel seitsme tegelasega, siis saate lõpuks jääb neid alles kuus. Tänasest hakkabki igas saates langema välja üks naljategelastest ja nii hooaja viimase saateni, kus komöödiatähe krooni nimel toimub duell kahe viimase tegelase vahel. Nagu kevadhooajalgi saavad siis oma lemmiku poolt hääletada kõik televaatajad. 

Naljategelased võivad küll hakata välja langema, kuid saatest saatesse jäävad alles nii saatejuht Tiit Sukk kui kogu "Suure komöödiaõhtu" näitlejate ansambel. Tänaseski osas ootab näitlejaid ees üks tantsuline ülesanne ja ekraanile jõuab eriti hoogne sketš, kus tegelased vahetuvad pea iga sekundi tagant. 


"Suur komöödiaõhtu" on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30.