Tele

"Pealtnägija": Eestis elamisloata jäämine sundis samasoolise abielupaari lahku kolima (80)

LISA KOMMENTAAR

külaline ning oma inimene sülitavad riigi seadustele,tegu anarhiaga?4. november 2016, 11:39
huvitav kas panevad siis ka üle ristmiku punase tulega ületades kiirust?globalistidest sooneutraalseid riike on maailmas küllaga,kuid ilmselt on tegu lbgt propagandaüritusega just pereväärtusi hindavates riikides,sest ega asjata minda kohtusse saamaks üleilmset tähelepanu oma egotsentrilisele foobiale,et kõik on nende vastu,vaatamata ise peeglisse ning Eesti Põhiseadusesse.Loota jääb,et riik säilitab sirge selja selles magamistoa loos.
vana mees3. november 2016, 17:37
Näha jahh, et asi püütakse igati poliitiliseks ajada ..armastuse ja abieluga on siin küll väga vähe tegemist.. Loodanet Eesti riik jääb kindlaks. endale Abielu sõlmitakse mehe ja naise vahel nii see oli ja nii see ka jääb..
vana mees,4. november 2016, 11:44
aga varsa aru, kas nad nõudsid abielu sõlmimist?
ixoye3. november 2016, 15:21
Järjekordne põhjus järgmistel valimistel anda tuge kõikidele erakondadele, kes traditsioonilistele pereväärtustele ja tervele mõistusele veel truuks jäänud. Pealtnägija videos on hästi näha, kes need erakonnad on ja kes teevad kõik selleks, et väljast peale surutud kõrvalekalded kiiresti omaks võtta.
urr3. november 2016, 14:54
Ei suutnud seda saadet lõpuni vaadata, Pealtnägija on tõesti väga jamaks läinud.
Aga jah, vaadates ja mõtiskledes, tüdruk sai hea sexi, läks pöördesse, ei midagi rohkemat. Veendunud lesbi läks kodumaale tagasi ja peagi leiab teise sooja "padja" -n ii lihtne see ongi, kujutelm nn.suurest õnnest. Lapsepõlves sai ka kodu mängitud, egas see veel reaalelu pole,
.....3. november 2016, 14:48
kogu asja eesmärk on riik kohtusse anda, muud variandid ju ei kõlvanud
üks järjekordne kampaania mis hoopis külvab vaenu lesbide suhtes
miks nende4. november 2016, 11:45
suhtes, hoopis sinusuguste suhtes.
tolerants marko3. november 2016, 13:59
see ämeriklane on ju peaaegu mees, kui tal veel peenis puudub, siis soovitan see hankida või lasta arstidel teha, peale seda võite asja ka eestis ametlikuks teha! kahjuks on meie riigis perverssed abielud veel keelatud, tunnen teile kaasa!
poolt-vastu3. november 2016, 12:45
keegi peab ju meie poolt olemisega alustama,ütles eestipoolne. Noh,sama EKRE-ga---keegi peab ju alustama ja omasid kaitsma. Üritame. Aitame. Pooldame.Seda erakonda.
!3. november 2016, 12:24
On ju loomulik, e kui väljastpoolt Euroliitu tulnud inimesel antud riigis puudub elamisluba, siis peab ta riigist lihtsalt lahkuma. Elementaarne.
Kuid seni kuni elamisluba kehtib, seni ei saa keegi kellelegi kätt ette panna, Kas samasoolised elavad ja magavad ühes toas ja voodis või mitte. See on igaühe individuaalne asi, mida pimedas ning teki all tehakse.
kas3. november 2016, 12:59
USA sõduritel ikka on elamisluba?
Haige värk3. november 2016, 12:12
Selle looga tegi "pealtnägija" suure kukkumise.
Kas see on uudis või lugu, mis peab olema nii häälekalt kajastatud?
gil3. november 2016, 15:02
Vastupidi! Väga puust ja punaseks ette tehtud, kuidas tullakse "oma tõdedega võõrasse kirikusse" ja hakatakse nõudma, et nende järgi kõik ümber tehtaks. (Minule isiklikult oleks alanduseks ja solvanguks, kui minu tähtsaim sündmus elus toimunuks sellisel moel kui neil kahel neiul, ma ei suudaks kunagi sellist protseduuri kusagil näidata. Mis see oli? See devalveeris igasuguse nagu ametliku paberi, mis nagu pidanuks tõestama nende abielu!) Kui kaaluti elukohta, kas ei uuritud, millised on seadused meil ja kas neil on võimalik end nendesse ametlikesse raamidesse sobitada? Õigupoolest oleks ju pidanud sellistest asjadest alustama. Või pole nad valmis olema seaduskuulekad?
to haige värk3. november 2016, 15:49
Kirjutasin vastuse, aga vist ei näidata kuna pean neid neiukesi mitte seadusekuulekaiks meie seadustele ja peavad normaalseks, et kust maailmakandist ka siia ei jõuta, peab Eesti riik kõik seadused tulijate ettekujutusele vastavaks muutma. "Pealtnägijale" tunnustus, sest nii hakatakse meid ka edaspidi väänama globaalsuse suunas.
Tauri3. november 2016, 11:23
Väärareng ei pea puudutama ja solvama normaalseid inimesi
noh3. november 2016, 11:13
Ilmselt järjekordne lavastus hea rahanutsu eest, et eestile käkki keerata ja teema taaskord päevakorda saada. Kuskilt ometi rahastatakse seda pedenduse hullust. Kuskil on eesmärgiks normaalsed inimsuhted põrmustada, vb selleks et maakera rahvastikku drastiliselt vähendada.
arvamus3. november 2016, 10:38
Terve euroopa on elamisloata ja dokumentideta heaolu pagulasi täis, keegi ei saada neid tagasi! Miks jälgitakse seadust selle ühe lesbipaari puhul nii täpselt? Lisaks ei tuleks see inimene koormama ka maksumaksjat ja kindlasti integreeruks meie ühiskonnas ja oleks valmis ka midagi tagasi andma, kahjuks ei saa see olema nii aafrikast saabunud heaolu põgenikega. Nad jäävadki enamuses parasiitideks, kindlast on erandeid aga see on olematu kogus sellest kogumassist! Milleks on vaja meil arutada teise riigi abielu tõendamist oleva dokumendi üle, kui abielus siis abielus ja las inimesed olla õnnelikud!
ei lase ka ämeerikä3. november 2016, 17:11
kellelgi oma pinnal elamisloata elada. seal need seadused veel palju kurjemad.
struula3. november 2016, 10:27
Eelduslikult, definitsiooni järgi ei saa samasoolised olla abielus. Vaid 'kooselus'. Ajakirjanik ei valda eesti keelt. :(
tuhajuhan3. november 2016, 10:24
Selline olukord tekib siis kui mõeldakse alumise peaga rohkem kui vaja! Kas ei osatud ette näha probleeme, mis võivad tekkida? Isegi rumal inimene esitab ju endale küsimuse, et mis siis saab! Aga ei on vaja oma naiseliku järjepidevusega ennast risti vastu pidi suruda ja siis kiunuda, et tehakse liiga! Enamust tegelikult ei koti kellega sa koos oled, peaasi, et on täiskasvanud inimesed! Aga palju õnne vastu voolu ujumisega, äkki TEIL õnnestub jõgi teisele poole käima panna!
njah3. november 2016, 10:11
Tõesti, mille peale eetriaega raisati. Kui mina lähen eesti autojuihiloaga mingisse ameerika osariiki, siis pannaks vangi, sest minu luba ei kehti. Kuhu kohtusse saan kaevata?
Juhan.3. november 2016, 09:09
Miks nad sinna ameerikasse ei jäänud kui seal abiellusid sõitku sinna ja elagu seal.
Eestis ju3. november 2016, 11:04
töökäsi ja maksumaksjaid niigi ülearu, maksuraha pole kuhugile panna :).
Arusaamatu3. november 2016, 08:55
Minu teada USA või Georgia osariigi seadused Eestis ei kehti, mille alusel nad Eesti riigi kohtusse kaebavad?
selle alusel,3. november 2016, 11:07
et Eesti ei täida iseenda seadusi, kus on öeldud, et Eesti kodaniku abikaasale antakse elamisluba. Abielutunnistus ju neil oli, seega ... . Aga homovihkajad hakkasid otsima kaudseid seadusi. Jah on kirjas, et abielu SÕLMITAKSE mehe ja naise vahel, aga keegi ju ei nõudnud abielu SÕLMIMIST, järelikult see seadus ei puutu asjasse jne.
eesti lesbi3. november 2016, 12:39
las aga kaebavad terviseks3. november 2016, 17:13
ise maksavad kohtukulud ja kulutavad närve.
Eesti seadus3. november 2016, 08:54
jälle hakkab see kaagutamine :lesbid ja peded ei ole jumalaasemikud maa peal!Kui tahad nii hirmsasti "armastada" koli sinna ,antud juhul USA ja ela oma elu kas püsti või pikali! Eesti perekonnaseadus ütleb :abielu on NAISE ja MEHE vahel.Las üks tibi lõikab end ümber ja asi lahendatud!
ajame3. november 2016, 11:08
aga kõik Eestist minema, nagu kunagi Siberisse, et teised asemele tuua?
kas 3. november 2016, 08:49
ameerikasse ei mahu et peab siin esinema
ants3. november 2016, 08:42
so?lehm ja hobunegi mul laudas eri latris...ammuks mingid oma reeglitega võõrkehad?
3. november 2016, 08:39
isegi lehmad ei saa vabalt Eestis toimetama hakata,ammuks siis mingis ameerika lesbipühamus paari heitnud ....pöörduge aga Rootsi homosid ahistava Reimo Metsa poole
Karl3. november 2016, 08:31
Nüüd on veel võimalus selle pool Eesti ja pool vene naisel leida endale mees. Nagu ma aru sain ei ole ta ideeline lesbi. Äkki saabad aidata teda tema sõbrad. See teine "naine" oli ju poolmeest. Kahju,et inimesed selliseks muutuvad. Meil koolides puudub normaalne kodanikuõpetus tund. Tussu on loodud naisel selleks ,et sinna sisse peab käima peenis mitte kummist.
Karl-le3. november 2016, 12:41
Seda minagi. Nad minu teada aitavad üksteist usinalt nende büraokraatlike asjadega. Abiellugu homodega,tehku abielulepingud, et nood noosi ei päriks ja elagu rahus!
ätt.3. november 2016, 08:18
"Samasooiharad elagu seal kus nad abilellusid"-siit küsimus:Kas Ameerikas oleks neile antud kooselamiseks elamisluba kui ei siis milleks kogu see .... ?
Anton3. november 2016, 08:12
Mina sain aru niimoodi, et mingi suvaline sell pani need piigad seal jänkimaal paari. Nad võiks ju õnnelikult kõigi võimaluste maal elik USAs elada aga konks on ilmselt selles, et ka USA seadused ei tunnista neid abielus olevaiks, et sellele eesti naisele elamisluba anda? Ja USA vastu juba kohtusse ei lähe aga pisikese Eesti vastu saab ju USA kodanik ikka õigust!
oi kui kahju3. november 2016, 08:12
aga nad mingu Ammeerikasse, seal austatakse säherdust kiimlemist.
Nagu3. november 2016, 07:40
näha on moderaatorid kõigile keelu peale pannud.
edaspidi3. november 2016, 07:37
ehk leiavad endile ikkagi mehed!
Andres3. november 2016, 07:35
Tubli "pereema" ameerikast ja eesti "pereisa"ei saa elamisluba!!!. Mihkel Kärmasel oli "kuppel" nii läikima löödud, et selle "sära" paistab kaugele üle eestimaa, isegi üle maailma, lausa universumi piirimaile. Eestimaa pole veel prügikast, mida Kärmas on "mihkel" kärmalt tegema.
"ema" ja "isa"3. november 2016, 12:42
fd3. november 2016, 07:24
Mingu sinna kus abiellusid ju seal aksepteeritakse.Ebardite mure
mhh3. november 2016, 07:09
Asi on selles, et too teine naine ei saanud kähku elamisluba või kodakondsust, mida ta tahtis, siin aga on omad seadused.
Mees,50,kahe lapse isa3. november 2016, 07:02
ja veendunud hetero olen ka.Ja väga ei meeldi kuidas riik kenasid inimesi kotib.Mul on tunne,nagu osaleksin kambakas ja vägivallas,kus mina olen tugevama poolel ja ei tee selleks midagi,et nõrgemat kaitsta.Mis vaenlase otsimine see siin riigis käib?Meid on niigi vähe,nüüd ajame veel mainstream'ist erinevad minema.Kui on nii kangesti vaenlase kuju vaja,ehk sobiks selleks rumalus ja kius?
meied võib vähe ju olla3. november 2016, 11:15
aga seepärast pea lattialla laskma ja oma põhimõtteid müüma !
ajuhaigus3. november 2016, 06:51
sellistest ei peaks kirjutama. või siis ka teistest võõramaallasega abiellunud invaliididest.
...3. november 2016, 06:39
Milleks on vaja üldse Eestis mingit elamislubade süsteemi, kui igaüks võib välismaalt tulles kaasa võtta (esialgu) ühe dokumendkese abielu kohta koos "abikaasaga". Nii on võimalik isegi hästi teenida. Abielu saab ka lahutada, kuid Eesti rahvaarvu saab kiiresti suurendada.
Ma usun, et see rahvaarvu kasvatamise võimalus peaks Eesti seadusetegijad mõtlema panema.
Da zdrastvuite!
Thule3. november 2016, 05:44
Vastavalt Eesti Perekonnaseadusele loetakse abieluks kahe erinevast soost inimese abielu. Seega on pealkiri eksitav või siis ei tunnista artikli kirjutanud ajakirjanik Eesti seadusi, peab ennast nendest ülemaks nagu üks tuntud poliitik.
Perekonnaseadus määratleb kohe esimese paragrahvi esimeses lõikes abielu mõiste, sätestades, et “abielu sõlmitakse mehe ja naise vahel”. Tähelepanuväärselt on sama seaduse §-s 10 sätestatud, et samast soost isikute vahel sõlmitud abielu on tühine (just nagu on tühine abielu, mis on sõlmitud ilma mõlema poole vaba tahte avalduseta või mille mõlemad osapooled pole abiellumisealised).
sõlmitakse?3. november 2016, 11:13
Kas keegi nõudis SÕLMIMIST? Eks Eesti tühistagu siis nende abielu ära, kuni pole seda tehtud, on nad ikka abielus, sest dokument olemas.
häbi pealtnägijale3. november 2016, 05:42
kamp propagandiste,teile maksab palka RAHVAS,lõpetage ära.
just4. november 2016, 16:48
Kõigepealt pidin loobuma saatest Ringvaade, kes oma varjatud kuid oskuslikult esitatud homopropaganda sisse tõi, vastik oli vaadata ja kuulata. Pealtnägija on läinud sama teed ja teemad mida seal kajastatakse on tihti igavad ja nüüd siis lõpuks tuli ka see teema ära. Labane,ei olegi Pealtnägijat ammu vaadanud ja ei vaata ka tulevikus. Sellise propaganda jaoks maksmaksija raha kasutamine on rõve.
eelmoderaator3. november 2016, 05:42
Maeisaa aru mis eriõiguseid peab omama seksuaalne hälve ja miks te seda teistele vähemustele ei paku,keda tsenseerite?
Jälle mingi lolli mäng3. november 2016, 05:07
miks nad ei võiks siis niisama koos elada, olen naine ja ise pole tundnud selliseid tundeid ma pole lesbi,ma ei oska ka hukka mõista nende kahe neiu armastust sest ma ei tea mis see on,armastan mehi,aga ma ei saa aru miks nad ei saa niisama koos elada.
kuidas saab3. november 2016, 11:14
niisama koos elada, kui pidi vastavalt Eesti ametnikele, Eestist lahkuma?
Lõpetage3. november 2016, 04:12
millest elatakse?3. november 2016, 03:37
legaalsel immigrandil peab olema sponsor, inimene, ka abikaasa, kes vastutab etema eest ka materiaalses mõttes. st et see uus immigrant ei hakkaks koormama kohaliku riigi sotaiaalsüsteemi.
Elatusrahad peavad olema kaetud vähemalt miinimumi ulatuses vastavalt riigile, aga loomulikult võivad olla ka suuremad. kuidas kokku lepitakse.
kogu selle elamisloa ajal, kui immigrant ennast elatada ei suuda, minnakse sponsori rahade järle.
Neiud vist tahtsid nagu linnukesed elada? seda ei saa ka Ameerikas teha, kui eesti tüdruk oleks sinna immigrandiks läinud. ikka peab sponsor olema, ja kuna elukoht ka kuulub kohelese registreerimeisele, siis maksuamet kontrollib seda väga sageli ja põhjalikult.
Lisaks peab sponsor kindlustama immigrandile terviseabi, tervisekindlustuse, keeleõpingud, elamiskoha ja ealmaiskoha eest tasumise.
(lisaks võivad kohale saabuda ka immigrandi alaelaised ja vallised lapsed, siin loos küll neid ei paitsa olevat)
mis jama3. november 2016, 11:15
räägiti ju, et tal oli Eestis nii kindel elukoht kui ka töö.
Andres3. november 2016, 12:32
Tööandja saab ka töötajale elamisluba taotleda.
RS3. november 2016, 03:32
Eesti riigis on Eesti seadused ja siin ei ole midagi vaielda.Ei taha seda geipropagandat!
Eesti seadus3. november 2016, 11:16
ju ütles, et elamisluba antakse Eesti kodaniku abikaasale. Miks SEDA seadust ei täideta?
vana mees3. november 2016, 17:46
Tal pole ju abikaasat.. Või on Ameerika nii kõva riik et mida tema käsib nii on??
jah4. november 2016, 11:51
aga ameeriklased oma eluga riskima ja meid kaitsma kõlbavad küll?
Uni3. november 2016, 03:16
heh3. november 2016, 01:36
Milles probleem. Koligu sinna, kus see koerapulm registreeriti.
häbi olgu3. november 2016, 01:10
Anna olla. Miks peaksid mees ja mees või naine ja naine abielluma? Kui tahavad siis armastagu ennast või surnuks aga altari ette ei ole neil asja ja just sellepärast, et sellistest paaridest ei ole inimkonna jätkajaid. Austama peab perekondi mees ja naine, sest sealt kerkib uus elu.
miks?3. november 2016, 11:17
maakera on niigi ülerahvastatud, mis lõppeb katastroofiga.
mida siin eelmodereerida on3. november 2016, 01:00
kui käib riigi alustala, seaduste kallal vägivallatsemine?
USAs kehtivad3. november 2016, 00:47
Oma seadused ja kui sinna minna tuleb seadustest kinni pidada!Nii lihtne see ongi!Euroopasse lendaksid kõik oma seadustega peale ja muudkui nõuavad,niigi bardakk siin!
sõnamängud ei aita3. november 2016, 00:24
Eesti seaduste kohaselt tähendab abielu siiski midagi hoopis muud. Unistusi ja unelmaid esineb igaühel, ent seadused on täitmiseks kõigile.
Andres3. november 2016, 08:01
"ent seadused on täitmiseks kõigile." Ärmas ei ole!
õige jutt3. november 2016, 08:48
ja keegi ei keela usa -sse minna.
Ei ,aga on vaja siin esineda ja end tähsustada.
Tüüpilised paraaditsejad.
oik3. november 2016, 15:27
Probleem selles ongi, et abielu eestis mõistetakse mehe ja naise vahel. USAs ja Euroopas aga erinevate sugude vahel. Kindlasti leiab riigi, kus võib abielluda saja naisega, koera või puuga. Kas me peame siis vastavalt oma seaduseid muutma, et kuskil maailmas totrused seadustatud?
järelikult3. november 2016, 00:23
Nad ikkagi pidid kusagil kohtuma Eesti riigiga, kui nad selle said kohtusse kaevata.
Tim2. november 2016, 23:54
Samasooiharad elagu seal kus nad abilellusid mitte tulla siia kus selline seadus ei kehti ja loodan,et ei hakka kehtima ka.Ja samasooiharate kooselu nimetada abieluks devalveerid selle sõna tähenduse.
eelmoderaatoritele2. november 2016, 23:53
oioi2. november 2016, 23:48
Jube lugu küll! Kui inglismaal olin, oli ka vasakpoolne liiklus, aga eesti seadused siin seda ei tunnista.
Johanna2. november 2016, 23:42
Seadus ongi sellepärast seadus, et ei muutu üksikute kisakõride suva järgi. Kui hakata tegema erisusi, siis ei jää seadusest üheselt mõistetavalt midagi järgi.
Aga saatejuht oli väga erapooletu. Südantlõhestav armudraama ja räige bürokraatia.
Andres2. november 2016, 23:41
Tundub, et nad on ise siiski selle tee valinud ja tegelikult saaksid tõsisema tahtmise korral ka Eestis koos olla. Eesti elamisloa aluseks võib olla nt. mujal Schengeni riigis antud elamisluba ja mõnes Euroopa Liidu liikmesriigis võiks USA kodanik selle siiski lihtsamalt saada. Samuti öeldi ju otse välja, et USA tüdruk võiks võtta Eestis elamisloa õppimise (või muu sellise) alusel, aga ta ise ei soovi seda teha. Millest järeldan, et põhimõtte tagaajamine on olulisem kui reaalselt koosolemine.
Õiguskantsleri ettepanek lubada riiki kõik "registreeritud partnerid" võib anda tagasilöögi näiteks siis, kui mõni moslem soovib siia tuua kõik oma neli naist, mõni hindu võib soovida kaasa oma 10-aastast naist või kui mõni maailma riik otsustab üldse hakata lubama mitmikabielusid. Pealegi on "registreeritud partner" juriidiliselt udune mõiste, mis vajab eraldi määratlemist, et selle alla ei mahuks näiteks järgmiseks bridži- või peotantsuvõistluseks registreeritud partner.
...3. november 2016, 09:23
Täiesti nõus, ma ka mõtlesin, et kui ma tahaks oma abikaasaga koos olla, siis ma kasutaks selleks iga võimalikku varianti. Nemad aga tahavad, et spetsiaalselt neile tehtaks seadusevastane erand. Sellepärast kellelegi homod ei meeldigi, sest nad ei ela vaikselt kuskil omaette, vaid peavad pidevalt käima midagi nõudmas ja protestimas.