Tele

Avasaate "Kallis, Sa oled kosunud“ staar võttis hoopiski juurde (104)

LISA KOMMENTAAR

njaa4. november 2016, 13:56
Kaalust alla võtta ei viitsinud, trenni tegemisest rääkimata, aga spa-mõnusid ja teab-mis luste saate käigus tasuta saadult nautis küll.
Odav labane oss
Tiina4. november 2016, 12:50
Aind hunnikuga häbi sai juurde oma pekkidele.
Hellmouth3. november 2016, 21:44
Oss tahtis ka kindlasti mao vähendamisele minna aga selgus ,et madu ei olegi:)Päris nutune mis?Ah teeme siis naisele mao vähendamise mõtles stirlits:)Kes neid tänapäeva perdekondasid teab.
Nn3. november 2016, 20:26
Mulle saade meeldis.Mida rahvas koguaeg iriseb? Oligi veitsa teistmoodi saade ,lahe. Olgem positiivsed.
Noor naine räpasele õhtulehele. 3. november 2016, 18:12
Miks minu viisakas õpetlik haritud kommentaar läbi ei läinud.
PHS3. november 2016, 16:45
Mis kuradi pealkiri jälle :D Kõik, kes paar korda on telekas ennast näidand on paugupealt STAARID we ??
Noor naine.3. november 2016, 16:41
Tere. Juhtusin saadet vaatama ja aus olla siis vaatasin täis huviga kuid vahepeal segasid tööasjad vaatamast arvutis. Ei saanudki aru kas Kristol oli oma maja või elamine no see selleks küll see mees saab kõik kunagi. Ütlen seda, et Liina rikkus maovähendamisega oma elu terveks eluks. Küll Te kõik hiljem näete mis probleemid sellega kaasneb. Kõige hullemad lood hakkavad tulema laste saamisega. Liina ei saanud endaga tõesti teisti hakkama ehk ei olnud võimeline Kui selle maovähendamisega. Milline Liina oli täiesti rasvarull milliste voltidega mida nüüd väljaveninud nahaga varjab laiade riietega. Kui liina tahab normaalsemaks inimeseks saada siis Teda ootavad veel paljud operatsioonid ees väljaveninud naha eemaldamisega. Liina varem ennast ei näinud aga sundis tagant elukaaslast. Ei saanud ka seda teada kas Liina ise üldse töötab kuid tahab Kristot tuhvli ehk käpa alla suruda nagu paljudel naistel kombeks. Kristo ütles otseselt välja ja oli kindel endale, et olen kui paks ma olen ega Liina mind maha ei jäta ja mis meeldis veel Kristo kui mees pani saates asjad paika. Olla aus siis Kristo ei ole paks rasvane kuid jah seda õllepunu on tõesti mis sellisel mehel nagu Kristol ei ole üldse probleem alandada kuid siiski. Avaldame saladuse, Kristole on tarvis teist naist siis kaob see õllepunu ja see töökas elumõtetega mees jõuab veel kaugele. Kristo, ära kohku kuid minu kui võõra inimese sõnad on õiged. Ära kahetse kui Sa seda ei tee jääd eluga seisma ja ei jõua kusagile mida kindlasti on Sulle öelnud ka sõbrad. Mõtle, kaalu asja sest elu on karm ja kõike ilusat Sinu eluteel ja usu minu sõnad on õiged. Küll sa leiad ega loodus tühja kohta ei salli aga see Liina ei sobi Sinule, Tsauki.
Aarne3. november 2016, 16:22
Ega kui mees enda eest ei hooli,siis varsti naine ka tema eest ei hooli ,vaid tema eest hoolitseb teine.Kui ikka iseloomu pole siis seda ei ka tule.
ARVAJA3. november 2016, 16:15
Miks Sa sellesse saatesse üldse läksid? Laisk nagu Sa oled ia käitumine jätab ka kõvasti soovida. Jäi selline mulje nagu Sind oleks vägisi sinna tiritud. Minul oli küll Orgust väga kahju,sest Sa käitusid väga ülbelt. Sa oled EESTI RAHVA häbi.
Kuuuurija3. november 2016, 16:19
See Orgu ise tundub ka üks ülbe ja ebaviisakas tüüp olevat.
ziidiuss3. november 2016, 17:01
Absoluutselt ei tundu.
Kuuuurija3. november 2016, 17:20
No ta enda naine jättis ta ju maha selle pärast. Vähest liigutamist ja vale toitumist ta vist ette heita ei saanud.
järgmine etapp3. november 2016, 16:14
vend jääb jääknähtudega vahele hommikul ( selliste joogikogustega ei saa keegi kaineks), siis jääb töötuks, naine läheb ära, stress, kolestorool, infarkt vms,Kahju naisest, sest vend elab vaid endale ja tulevikuta!
nii3. november 2016, 15:02
Noor mees ja nii loge, endast ei hooli, kahju kohe naisest. Nägu läigib ja paistes, pundunud, nagu joodikul Mees võta ennast kokku, oled tõesti kole väljanägemisega ja mageda käitumisega. Vanasti kolhoosi laudamehed olid ka parema väljanägemisega.
XXX3. november 2016, 14:25
See tal naine on ka ju paks,kas ta selles osa ei tahaks võtta.
Gerda3. november 2016, 15:29
Kust kohast ta naine paks on, võttis peale maovähendusoppi päris palju alla ja suhtumine tal ka hoopis teine, kui ta ülbikust ja matsist mehel.
kaaluga3. november 2016, 13:53
ei tohi mängida.kui on iseloomu,et jaksad sellega kaasa minna, siis jah.kui aga ei ole järjepidevust ja tahtejõudu ei ole vaja alustada,sest kui katkestad ja hakkad patustama,see kaal tuleb ruttu,ruttu tagasi ja veel lisakilodega.omal nahal proovitud.see kaalu probleem on lõpuni uurimata.keegi ei tea milles on viga sellepärast julged nahaalsed teenivadsellega raha
Mari3. november 2016, 13:16
Vaatasin saadet ja oli kahju, et keegi teine jäi sellise pärast oma võimalusest ilma. Kui naine pani ta sinna saatesse kirja , siis tasuks mehel ridade vahelt lugeda , millised on naise soovid. Soovitan mehel minna peegli ette ja küsida endalt, kas tema meelest ta naine ei oleks paremat väärt? Võta ennast kätte ja muuda oma elustiili (laiskust ei saa vabanduseks tuua), enne kui su ilus ja tubli naine endalt sama küsimust hakkab küsima.
marile3. november 2016, 14:25
selline mees ei ole võimeline ridade vahelt lugema. vot nii lihtne see ongi.
....3. november 2016, 13:11
ei vaata selliseid riääliteid, ise ei ole õnneks ka kaaluprobleemidega. Tasub vaadata hoopis teaduspõhiseid populaarteadussaateid, kui vastavad probleemid tõsised. Just praegu on Soome YLE1 Prisma sarjas kolmeosaline BBC deokumentaal, teine osa veel korduses, järelvaatamine Soomes, saatest siin: http://areena.yle.fi/1-2923336
3. november 2016, 14:03
No mida sa siin kamandad siis? vaata seda, mis meeldib, kes keelab. Kah arvamusliider väljas.
3. november 2016, 12:58
usun, kui mina peaksin orgu saatel alla võtma, siis keeraksin ka trotsist vastupidises suunas, juba eelmistes saadetes panin seda tähele, tema hoiak on selline, et hakkad toimima vastupidi. jälgige tema hoiakut ja juttu
3. november 2016, 14:44
meestele peaks trenni ja toitlustamist nõustamist soovitama selline kaunis, noor naine, siis oleks hoopis teine tera, aga mitte negatiivne, surmtõsine, porisev orgu
:::3. november 2016, 16:27
orgu hoiak ei sundinud seda ülbikust jorssi sinna saatesse ometigi! ise läks, oleks pidanud ka vastavalt käituma. ausalt, vastik hakkas teda vaadates-kuulates. miks küll selline kena piiga säärast ... talub?
LILL3. november 2016, 11:28
SEE KRISTO ON PÄRIT ORAVALT
tuttav3. november 2016, 11:16
ta ju koolist saati tropp,tunnen teda hästi,emale häbi kes kasvatas sellise jobu,selline naine kes kõrval peaks ka mark olema
3. november 2016, 12:56
3. november 2016, 13:16
Mis see ema siia puutub? Häbi võiks sul endal olla nii tobedat kommentaari kirjutada. Võta sõna siis kui sul endal lapsed suureks kasvatatud. Eks ole!
3. november 2016, 11:06
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
11:06.le lisaks3. november 2016, 17:06
15:18 kinnitab minu arvamust:" Olen näinud-kuulnud seda meest, teles on ta ikka väga leebe kiisu, olen kuulnud kuidas oma naist mõnitab igal sammul."
Murelik õhtulehe lugeja3. november 2016, 10:39
Kuhu jäi pealkirjast sõna " õõvastav"
selline3. november 2016, 10:21
tüüpiline tatikast oss, kes endast väga heal arvamusel, samas ise näeb välja nagu morsk. MIda sa plõksid seal saates, kõik toodi kandikul ette, aga ei midagi.
naine3. november 2016, 09:52
Pole mõtet kommenteerida artiklit kui saadet korralikult ei vaadanud. Noormees võttis negatiivse hoiaku alles siis, kui see nõndanimetatud treener isiklikuks läks, mainides ära oma kogemused sellest, et enamus paare on lahku läinud kehakaalu pärast, ehk siis sellepärast, et mees ei võta kaalust alla ja nii saab olema ka antud paariga???Minu meelest oli see väga kohatu ja negatiivse alatooniga väljaütlemine mis treeneriametiga küll kaasas ei tohiks käia. Inimesed ei ela ju koos ainult sellepärast, et nende kehad vormis on. Orgu peaks hoopis oma maailmavaate vormi viima. Piinlik oli vaadata. Sellest sai ka ilmselt noormehe kibestumine ja otsekohesed väljaütlemised. Õigesti tegi! Mis alkoholi puudutab, siis noor inimene ei peaks tõesti nii palju seda tarvitama aga iga inimene elab oma elu ise. Kommenteerijad - vaadake end peeglist, kas olete ikka kõik ideaalkaalus, et siin sõimelda ja hinnanguid inimesele anda? Noormees oli töökas, nagu näha ja armastas oma naist, suhted ilmselt neil head, ega muidu koos ju ei olda, seda oli ka saatest näha. Kommenteerige saadet aga mitte inimesi. Minge nüüd loodusesse. Õues on ilus ilm. :)
...3. november 2016, 09:57
Jörgmine paks lehm kes saatesse tahab minna wist :D
3. november 2016, 13:26
Maahommikust räägid või?
vaataja3. november 2016, 10:10
vaatasin saate algusest lõpuni ära, ülbust jagus algusest lõpuni. Piinlik oli vaadata, õnneks polnud enda abikaasa või poeg.
linda3. november 2016, 10:16
Tegelikult Orgu ei öelnud midagi valesti, lihtsalt noormees ei olnud veel lihtsalt vastaval vaimsel tasemel, et öeldus peituvat tõde tajuda. Orgu muidugi ehk ei oleks pidanud ütlemagi seda aga mina öeldut kohatuks ega negatiivseks ei pea. Noormees jättis lõppkokkuvõttes ebameeldiva mulje. Samas saate seisukohast huvitav leid - et kõik ei salenegi, vaid mõni võtab juurde.
3. november 2016, 10:20
no Orgu on ju oma ütlemise bumerangina tagasi saanud, naine läks ära. Oli jah väga kohatu selline märkus
Rattssssu3. november 2016, 10:33
Mulle tundub, et härra Rattus ise siin enda mölakalikku käitumist pehmendamas. Kiituspunktid selle eest, et seekord on üsna viisakalt ennast väljendanud.
Lõpeta see vabanduste otsimine ja võta end kätte. 99% kindel, et vastasel juhul jätab see kaunitar su kus k...t ja leiab kõvasti parema inimese kõrvale.
naine3. november 2016, 13:24
Sulle võib nii tunduda aga mulle tundub, et seda Rattust ei huvitagi see artikkel ja veel vähem need kommentaarid siin. :) Appikene! :D
to naine3. november 2016, 13:55
hahaha, ära üritagi, loomulikult huvitab, see paks oss ju edevust täis. rumala inimese edevust, muidu ei läheks ju eksponeerima oma sisemist ja välimist inetust kogu rahvale. loeb ja kuidas veel siin. loeb ja nutab. õigemini alguses ei nuta, taob hoopis nagu ahv vastu rindu, et vot kus mina ikka olen vinge, aga pärast nutab vaikselt patja.
to naine3. november 2016, 11:08
Mismoodi kommenteerida saadet, mille peategelane ongi just inimene, mida sealt siis peaks sinu meelest kommenteerima? Lähed oma "targa jutuga" rappa ja jalutama võiksid ise minna.
3. november 2016, 13:22
Vaata natuke laiemalt! Õpi kommenteerima.
3. november 2016, 14:07
Ära sa ütle kus targutab, või temale tundub. Ja kui sulle tundub, siis on järelikult õige?vaata natuke laiemalt, naisuke, õpi kommenteerima, ninatark.
3. november 2016, 15:10
:)3. november 2016, 11:31
Kõigepealt austus iseenda vastu. Mina suhtun oma kehasse austusega. Mulle on oluline süüa nii, et keha oleks terve, st et ka normaalkaalus. Süües ennast lodevaks olluseks on muidugi igaühe enda valik, kuid ei saa eeldada, et partner lihtsalt lepib sellega. Armastus hakkab lagunema, kui üks pool annab alla ja kaotab austuse enda vastu. Ei mõista, kuidas on võimalik oma kehale nii teha. Väga egoistlik suhtumine, et olen selline nagu tahan ja sina pead mind aktsepteerima. Arusaamatu, kui inimesele on antud kõik võimalused ja sööb endale kaalu veel juurde. Ega ta peale Orgu väljaütlemist kohe seda 7kg masendusest juurdesööma ei läinud. See oli juba tema tegematuse vili ja Orgu reageeris sellele.
to naine3. november 2016, 11:44
selge on, et ise oled tugevas ülekaalus vaal :D ja rumal oled ka, sest sa ei saanud aru, mis Orgu täpselt ütles. mina sain. Orgu ütles väga õigesti - inimese sisu on välimusega tihedalt seotud.
lisaks rääkida, et see mees armastab kedagi peale iseenda, on ikka rumaluse tipp. ja väita, et muidu koos ei olda, on ka eluvõõras väide - teatavasti ollakse aastaid koos manipuleerijaga ja vägivaldse inimesega, vaevalt, et seetõttu, et kõik hästi on. neiu oli ise rasvunud ja ilmselt seetõttu enesehinnang madal ja oli nõus ükskõik millise osssiga koos olema, kes nõus on. nüüdseks tuleks tal korrektuure teha ka oma peas ja suhtes, täpselt nagu võttis kätte end ja tegi korrektuure oma organismis.
aga sina mine nurka ja häbene, rasvunud olla on inetu.
naine3. november 2016, 13:22
Just, just! Vaat sinusugused siin kommenteerivadki, kes midagi ei tea vaid oletavad. Sinu kommentaar väljendab seda selgelt isegi mind nägemata ja tundmata väidad sa, et olen rasvunud. Sinu kurvastuseks võin öelda, et ma ei ole see noormees ega ka rasvunud naine. Kui avaldad oma pärisnime siis võin ka mina seda teha ja saad mind oma sõbralisti Fb-is lisada, eksole! Teeme nii! Seal arutame edasi. :)
to naine3. november 2016, 13:53
ära nüüd ikka kujuta ette omale :D ma valin, keda oma sõbralisti lisan, sinusuguse jutuga inimene kindlasti ei sobi. õigusta edasi seda ülbet ja ebaviisakat tünni.
3. november 2016, 14:12
see kommentaator "naine" on ikka palju imelik. Sellisega, kes enda arvamusi ainuõigeks peab, pole ometi midagi arutada. mõtle, milline au, saada selline oma sõbralisti.
Raivo3. november 2016, 13:01
Aga ta rääkis tõde.tavaliselt mingi aja jooksul jätabki edasijõudja teise maha.sest teine hakkab teadlikult teist stoperdama.ja alaväärsus kompleks oli mehel juba olemas,tal oli täpselt kompleksiga inimese jutt ja teod.
Kah naine3. november 2016, 15:18
Olen näinud-kuulnud seda meest, teles on ta ikka väga leebe kiisu, olen kuulnud kuidas oma naist mõnitab igal sammul. Väga ennast armastav ja kogu maailma vihkav isend, tunnen kaasa, ehk "mina olen maailm ja alkohol on jumal". Mida ta sinna saatesse ronis- ikka ennast näitama!
peegel peegliks,4. november 2016, 14:36
aga me ei räägi hetkel tema välimusest vaid halvast käitumisest. Orgu ei öelnud midagi halvasti, ta lihtsalt hoiatas, sest väga tihti lähevad lahku paarid, kus üks pool alla võtab.
Pealegi ta ise on nii robustse käitumisega, et keegi ilmselt ei osanud selle pealegi tulla, et see brutaalne tüüp nii õrnake ja haavatav on. Tavalised normaalse käitumisega inimesed küll nii haavatavad pole. Ei no täielik hellik.
Oi3. november 2016, 09:16
Erik Orgu vorm muutub ka iga aastaga aina halvemaks. Päris lödi vend.... Talle endale oleks ka varsti saadet vaja. :D tema enda kehagi väga tervislikku toitumist ja kõva sportimist eii näita :p
vaataja3. november 2016, 09:11
Inimesel toodi kõik kätte arstid treenerid toitumisnõustaja spordisaal .Ja mitte midagi tüübil oli kõigest savi .Arvan,et alustada tuleks alkoholismist minna ravile ja siis tuleb ülejäänud järgi.Eilne saade oli täielik pettumus .
Hiiireke3. november 2016, 09:03
Ma ei sa aru kui inimene ei taha alla võtta, siis milleks ta sinna üldse läks. Raiskab teiste aega ja raha. Keegi teine oleks ehk seda võimalust palju rohkem väärinud. Õudne, mis suhtumine.
Minul3. november 2016, 08:32
üks tuttav lasi ka mao vähendamist teha nüüd on mullatoidul. Küll te näete selle naisega tuleb sama lugu. Mis nii viga kaalust alla võta kui magu on oa suurune. Mees on tubli võtku ainult alkoholi vähem saab oma kehakaaluga asjad korda.
seda.et3. november 2016, 10:59
Mullatoidule mineja ilmselt sõi oma pisikese mao lõhki.Endise auruga.
hehh3. november 2016, 08:23
Vanemaid inimesi muidugi ei kuulata, aga soovitan tüdrukul see ülbik kiiremas korras maha jätta, enne kui hilja (tited tulemas). Mees omab põhjendamatut mäekõrgust enesehinnangut ja on omastarust surematu.
staar?3. november 2016, 07:57
Eestis on iga suvaline mats kohe staar, kui korraks telekasse saab.
ikka staar, staaross nimelt3. november 2016, 11:48
ja ei ole ainult eestis nii, igal pool maailmas on tõsielusaates osalenu staar. ainult see sõna staar on öeldud muigega.
.....3. november 2016, 07:51
Selline noor naine peaks endale normaalse mehe vaatama, mitte koos elama paksmaost ülbikuga.
Kus me elame ?3. november 2016, 07:33
Me elame suurte STAARIDE keskel - põnev, põnev.
VVV3. november 2016, 00:14
Ma saadet ei vaadanud, aga siin artiklis ütleb, et naine tegi maovähendusoperatsiooni. Kas tõesti 80 kilostele tehakse neid operatsioone?
3. november 2016, 00:32
tal oli geneetiline eelsoodumus.
3. november 2016, 00:43
Oli 110, tegi opi, tulemus 80, saate lõpuks 60.
Anne3. november 2016, 00:46
Ta oli raskem enne, kui ta 80 kaalus, siis ta oli juba üle 20 kilo kaotanud, tema 155cm pikkuse kohta on üle 100kg ikka päris suur ülekaal.
Veiko2. november 2016, 23:25
Vahest aitab juba sellest klounist. Orgu ma mõtlen.
HAHAAHAA,2. november 2016, 23:24
Saade oma väga mõnusa humoorika tekstiga pani ülbe rasvunud noore maaossi räigelt paika! Kahju kenast noorest naisest, Kes temaga koos elab.Arusaamatu, mis neiut pidevalt naerma ajas, ehk oli see naer läbi pisarate ?
Vaataja3. november 2016, 07:58
Näitas ju selle noore naise varasemat pilti, kus tal oli laiust samapalju kui pikkust. maovähendusoperatsiooni tagajärjel kaalu langetamine küll tema pingutusi suurt ei näita võrdluseks, missuguseid pingutusi peaks läbi tegema mees, kes teeb füüsilist tööd.
to vaataja3. november 2016, 11:50
sa ikka vaatasid? jah, neiu oli rõlge vaal vanasti, aga siis mitte ainult ei käinud opil, vaid muutis totaalselt oma toitumist, mõistad? aa, no ei mõista.
Masendav...2. november 2016, 23:11
...suure rasvamaoga noor mees !
X3. november 2016, 07:59
Enne maovähendust oli naine palju paksem kui mees
3. november 2016, 22:26
enne oli ilmselt väga palju asju, aga maksab vaid hetk milles oleme praegu:)
mida rohkem head inimest,seda parem.2. november 2016, 23:09
venelased ütlevad veel,et poka tolsty sohnet,hudoi zdohnet.Ehk siis,kuni paks kuivub,kõhn on juba kärvanud.
hea inimene 3. november 2016, 13:11
venelaste ütlemine on muidugi see tõe kriteerium. Ammusest ajast on teada, et tugeva toiduga harjunud ülekaalulised inimesed annavad ekstreemsetes oludes (näiteks tööpatis, vanglas, vanasti vene väes) esimesena otsad.
no jahh,3. november 2016, 22:25
aga oleks siis vähemasti heagi, siis äkki lepiks ekraani kaudu et palju teist.
tom 2. november 2016, 22:59
Aaa, ma tean teda!2. november 2016, 22:51
See on see Märjanäpumees ;). Kui pissil käib, siis otsib kõhu alt seda jätket märja näpuga, näha tal seda enam peeglita nii ehk teisiti ei õnnestu.
Aga eks saade ole ise ka formaadis: "Sihtgrupp alaarenenud".
Jan2. november 2016, 22:43
Kritiseerime ja kommime nagu tegemist on roolijoodikuga. Minge ise realit saatesse.Vend ei läinud ise sinna saatesse. Se oli tema elukaaslase soov. Ja nõme on panna lõikke sisse kui inimene on endast väljas. Aga saade saavutas eesmärgi. Elasime saatesse sisse.
pede20032. november 2016, 23:24
roolijoodik ???
tavaliselt vaid jääknähtudega tavalised inimesed kelle jaoks on riik välja mõelnud nskeemi raha välja petmiseks muidu kusine eesti ei vea välja.
to Jan3. november 2016, 08:12
Ega saate tegemine nii ka ei käi, et naine saadab ja hakatakse kohe filmima. On saate ettevalmistus periood kus ka MEES annab oma nōusoleku.
Gerda2. november 2016, 22:33
Naine andis su saatesse úlesse, sest ta uskus sinu kaalulangetusse, sa vedasid teda alt, ráákimata endast! Sinu armas naine on aga super tubli! Kaalulangetus tegi teda kohe eriti kauniks, ilusaks ja loomulikult saledamaks. Tubli Liina! Kristo sina jâtsid kúll endast lolli ja matsliku mulje. Tegid oma naisele hábi... Uusun, et Erikul oli õigus, öeldes, et Liina leiab endale parema mehe.
Maaelanik2. november 2016, 23:12
Ma ütleks, et just Risto on õige mees, tema hetke abikaasa aga iga uue moetrendiga kaasa jooksev lipakas.
tegelikult3. november 2016, 09:53
oli Risto täielik mats, kehakaal on tema kõige väiksem probleem. aga selliseid ongi vaja telekas näidata, et mõista, kui tore ja asjalik oma mees kodus on. Ja sina maaelanik oled samuti täiega mats. Milline mees ütleb teise mehe naise kohta lipakas?
voodimärgajast maaelanikule3. november 2016, 13:10
tema hetke abikaasa...?
Ah et selline vahataja-mees?
Maaelanikule,3. november 2016, 22:14
aga sellisel juhul poleks miskit hullu ju, kui lähekski nagu Orgu ennustas,
Arusaamatuks jääb, miks nii kõva ja ilus mees erutus, kui talle hetkeabikaasa ära minemist ennustati? Ise nii ilus ja hakkamist täis, rõõmustama peaks, kui hetke abikaasa hülgab:)))
Loodetavasti saab hetke abikaasa aru, et tal on moraalne õigus oma mees hüljata:) Ma tõesti loodan.
??2. november 2016, 22:31
daciaga2. november 2016, 23:02
Lumeroos!2. november 2016, 22:23
Poleks olnud vaja nii ülbelt käituda, Sulle taheti ju head pakkuda, praegu ei saa veel aru,oled noor aga tervisega tulevad probleemid , oled ju alko liigtarbija, mis Su maksale põntsu paneb.Nii kena ja tagasihoidlik naine ja tubli.Ära minu kommi peale vihasta, võta kätte, tee natuke trenni, jäta alko vähemaks tunduvalt, oled ju tubli töömees, hoia naist, loodan et temaga ei ole ülbe.Sest kannatad ju Sina ise kui tervisega tulevad tagasilöögid .Edu Sulle igatahes ja kenale kaasale ka.
Jan2. november 2016, 22:38
Saate tegijad muidugi tahtsid ka väga seda poolt just temast välja tuua. Ja kui Sul pole spordi huvilisi sõpru , siis nii lähebki.
Equa2. november 2016, 22:23
Selliseid osse terve Eesti täis. Naistest kahju kohe.
pede20032. november 2016, 22:23
Boss ja juhataja peabki sellise iseloomuga olema vastasel juhul ta ei oleks sel ametipostil kus ta parasjagu on.
Gerda2. november 2016, 22:51
Et peab käituma ülbelt ja matslikult teistega? Oma töötajatega,naisega,tutvusringkonnaga? Kus maailmas sa küll elad? Ah jah, su kasutajanimi andis juba vastuse :D
kui3. november 2016, 11:54
ma elaksin sealkandis ja mingist firmast saadetaks selline oss kohale, siis paugust lõppeks selle firmaga koostöö või kliendisuhe. firma peaks ikka nüüd mõtlema pisut.
Carimeri2. november 2016, 22:14
Väga häbematu ja ennast täis, lihtlabane alkohoolik! Lisaks kõhule on ilmselgelt rasvunud ka aju - muidu nii rumalalt ei käituks! Kahju elukaaslasest -- no mida sellisega peale hakata, kelle kõrval seistes niimoodi häbenema peab!
Sa rumal 3. november 2016, 13:21
Pole vist kuulnudgi, et aju ongi rasva kogum!
Tiit&Teet2. november 2016, 22:10
Väikevend nii vähe oled kosunud.
IF2. november 2016, 22:10
Üks uskumatult ülbe paks siga ja õigust jääb veel ülegi.Liina, sa oled nii kena noor naine, tee silmad lahti, no ei ole see mees sinu vääriline.
pede20032. november 2016, 22:09
usas ja inglismaal on selline keskmise kehaehitusega. Las olla.
15 minutit i.dioodikuulsust :D2. november 2016, 22:02
rõlge jõmm ikka, eriti ülbe ja ennast täis mauk. et üks tüdruk ka nii labase mehega koos soovib olla. varsti on sel pekihunnikul veel 50 kilo kukil ja potents kadunud, küll siis neiu uttu tõmbab. ja kes sellist küll oma firmas tööl hoiab, häbiks kogu firmale, suhtumine teistesse inimestesse nagu si--a.
mann2. november 2016, 22:00
Oi-oi...Vot see oli ikka üks Liivimaa kõvem ratsutaja... :) :) Olen nii äge mees,et lasen kaarega kõige ja kõigi peale ja no panen tina ja ... Ehtne maa Ain.
Heh2. november 2016, 21:53
sid irvitab2. november 2016, 21:53
mis kuradi staar,2. november 2016, 23:03