Inimesed

Mariah Carey: mu kihluse hävitas saientoloogia! (8)

LISA KOMMENTAAR

ehh2. november 2016, 15:40
AB2. november 2016, 12:43
Aga äkki oled ikka natuke ise süüdi?
üks enimmüüdud2. november 2016, 12:28
artist, kes samuti miljonär, peaks ju suutma oma rahaga nn laristada!!
2. november 2016, 12:48
siin polegi väidetud, et ta kellegi teise raha laristas.
Arvatavasti sektistist ja ihnurist peiul käis siis laristamine närvidel.
oot, aga2. november 2016, 13:03
miks pidi? Peig ju miljardär! Ei usu, et miljardärist peig süvenes miljonärist diiva rahaasjadesse-no mitte ei usu...seda enam, et nad polnud abieluski veel!! Arvata on, et ikka peiu rahadega toimetati..
2. november 2016, 13:39
no aga öeldi ju, et süvenes tema laristamistesse. Miljonär ongi miljonär seetõttu, et ta on osanud kokku hoida ja tal rahahaigus ligi. Kui ta sinn sekti veel kuulus, siis nendel seal ei tohtivat naine isegi sünnitamisel valust karjuda, veel vähem on lubatud naisel raha kulutada.
Eks see rahasõltlane sektist lootis naise varad enda varadele liita ja eks talle siis närvidele käis, et varsti liidetavat osa vähendatakse. Huvi kaduski, kui sai aru, et pole tegevist vaga põrandalapiga vaid päris pöörase daamiga, kes ennast tuhvli alla paigutada ei luba.
sinu3. november 2016, 14:29
loogika kohaselt laristas Mariah oma raha, mille peale miljardärist peig näitas esimesele ust...tore tore! Et siis mees soovis abielluda rahakotiga, aga mitte "armastatuga"!
3. november 2016, 19:07
ma arvan küll. Äkki alguses oligi midagi armastuselaadset, aga suure tõenäosusega ikka lisa kuulsus (ma polnud varem mehest midagi kuulnud).
Arvatavasti on mees üsna nõudlik ja teda hakkas häirima vaba kasvatusega naisterahva käitumine.
Osad mehed vägagi jälgivad ja püüavad juba enne abielu korda luua. Just eriti kuulsatel naistel on oht selliste otsa sattuda, Kui kuulsatel meestel vaid oht, et tullakse nende raha pärast, siis kuulsatel naistel on lisaks oht, et mees tahab domineerida ja võimu tunda ja kontrollida ja lausa hinge võtta.