TOIT VALMIS ÕUES: Soomaal ei peljanud Tareq Taylor jahedat sügisilma, vaid valmistas maitsvad road õues jõekaldal. Eesti-teemaline saade peaks Rootsis eetrisse minema kevadel. Foto: Facebook
Silja Ratt 2. november 2016 04:00
Eestis käinud meisterkokk lubab siia ka perega tulla.

Eestis käinud meisterkokk lubab siia ka perega tulla.

"Kuigi ta on üle maailma tuntud, on ta inimesena hästi avatud. Tema käekiri ühtis minu käekirjaga ja vastupidi. Me nägime asju ühtemoodi. Meie maitsemeel oli üks, saime ühtemoodi aru, kuidas tuleb süüa teha. Nagu oleks vennaga rääkinud," muljetab Ööbiku gastronoomiatalu peremees ja peakokk Ants Uustalu, kes võõrustas pühapäeval Rootsi telekokka Tareq Taylorit.

Taylor külastas nädalavahetusel mitut Eesti söögikohta, et filmida üles Eestit tutvustav kokasaade. Muu hulgas kokkas Taylor koos Ants Uustaluga, kelle meelest on Eesti toidukultuuri tutvustava saate tegemine hea mõte. "See on üle pika aja üks väga õige samm, mida on tehtud Eesti tutvustamise jaoks," kiidab Uustalu.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon