Sõrmus.Foto: MEELIS TOMSON
Inimesed
1. november 2016, 18:58

Kolm vahendit, millega koduselt kihlasõrmust säravana hoida (1)

 Kihlasõrmus on meile üheks kallimaks ehteks terveks eluks jooksul ning seega peaksime oskama seda ka iseseisvalt puhastada.

Inglismaalt pärit ehetefirma Popsugar asepresident Ritani Mark Keenev jagab naistele kolme koduvahendiga toimivat nippi, millega saab  enda sõrmust terve elu jooksul kaunina hoida, vahendab Woman Magazine.

Söögisooda

Sooda sobib hästi puhastama pea kõiki metalle ning vääriskive. Soodaga puhastades vala soodat veidike kaussi ning sega see sooja veega kuniks tekib hambapasta taoline segu. Võta sõrmus käest ning hõõru antud seguga, peale hõõrumist loputa sõrmus sooja veega ning kuivata ebemevaba lapiga.

 Hambapasta

Hambapastat võid kasutada sõrmuse puhastamiseks koos pehmema hambaharjaga. Hõõru sõrmust hambaharja ning pastaga ja seejärel loputa sooja veega ning kuivata ebemevaba lapiga.

 Nõudepesvahend

Kasutades mõnda pehmemat hambaharja võid sinna peale valada ka pritsme nõudepesuvahendist. Lisa juurde veidike sooja vett ja hõõru kivi tekkinud seguga. Hiljem loputada taaskord sooja veega ning kuivata ebemevaba lapiga.