Inimesed

"Lindude" täht: Hitchcock ahistas mind seksuaalselt (8)

LISA KOMMENTAAR

Kui Alfred2. november 2016, 00:08
Suri 1980 siis läks kenake 20 aastat mööda ja sealt veel 36 aastat juurde et jõuda äratundmiseni et ahistati!?!?!
Oh aegu1. november 2016, 19:28
Kuidagi liigutav ja ilus on näha ilusat naist, kes oma ea väärikalt välja kannab. Tütar ilmselt on teisel arvamusel, kuna on lausa ilulõikuste sõltlane.
.1. november 2016, 18:35
ah mida see olmememm puhub!! Ei ole neil näitlejatel kunagi midagi olnud selle vastu, et ülemus neid rautab. Eks kaeblenud siis, kui asi juhtus aga mitte hulk aastaid hiljem.
Olen alati mõelnud, et1. november 2016, 15:45
välimuselt jääb Melanie Griffith oma emale ikka tublisti alla. Väga kaunis naine.
eedik1. november 2016, 14:12
No ta kartiski, aga suures hirmus viskus lihtsalt vales suunas.
1. november 2016, 12:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Iroonman.1. november 2016, 13:02
Ja ahistatavad on ikka need kes endast väga palju arvavad aga tähelepanu nende vastu kipub hääbuma. "Kuulsus kuulsuse järel" kjuulutab ennast kuulsuse poolt ahistatuks. - ?
see on üsna loogiline1. november 2016, 15:04
Ahistaja pääseb paremini ahistama neid, kes on alluvussuhtes. Pole ju päris mõeldav, et kojamees hakkab ministrit ahistama. Ta ei tuleks selle pealegi ja, kui tuleks, siis ministrit ju ikka usutaks ja ka aidataks, aga minigi näitlejake on küll suht kaitsetu suurte ja rikaste meeste ees. Seda need mehed ka teavad ja ka ära kasutavad oma võimu.
Veider on vaid see, et mingid tähtsusetud mehed hakkavad lolli mängima, et ei usu, et pole võimalik (artistid, ma ei või) ja hakkavad mõjuvõimsat meest kaitsma, justkui see teie kaitset kunagi vajanud oleks. Ta ise tubli olnud ja nii hullult nüüd ka ei maksaks kaitsta, sest need suured mehed sülitavad teie suunas laia kaarega...kui vaevuvad.
Kuna vana suri 1980, siis on suht mõttetu temalt raha välja pressida näiteks 2012 aastal või täna.
1. november 2016, 17:57
Alfred suri 1980, seega oluliselt enne "väljapressimist".
Selles, et ahistajad suurelt jaolt vaid mõjuvõimsad isikud olla saavad, on ju igati põhjendatud, neil on raha neil on võim, ükski koer ei haugu. Stalin ka röövis ja kaotas inimesi ja kaotas veel pered ka, et need ei köhiks.
Ei tasuks päris lapsikusi rääkida, saate ju ise ka väga hästi aru, et ainuüksi õiguslikul tasandil on rikkal mehel nii mõndagi lubatud, vaesel mehel vaid vaeste ja tundmatute naiste seas oli SIIS lubatud, tavaliselt jäeti ikka naised süüdi, seepärast tol ajal väga ei kaevatud ka, kõik oli meeste kontrolli all. Kuid sellist varianti, et mingi kojamees otse ja oma näoga kuulsat näitlejannat ahistama hakkab, eriti ei olnud, salaahistajaid on alati olnud.
Ma ei usu sekundikski, et te kaks päriselt ka nii naiivsed olete.