Eesti uudised

Kommi asemel pomm: halloween’itajad ründasid neile kommi andmast keeldujaid toore kanamunaga (8)

LISA KOMMENTAAR

toredad kombed1. november 2016, 09:44
Mis ajast Eestlased seda kõrvitsapüha peavad? Kui tullakse ukse taha ja küsitakse komm või pomm tundub see rohkem nagu moslemi traditsiooni moodi nemad on kõvad pommimehed. Kuidas see pommiga ähvardamine kommi nuiavate laste sõnavarasse sobib? Sellise küsimise peale võib ju kohe avalduse politseisse teha, tulid mingid võõrad inimesed ja lubasid pommi panna jne. Las seletavad siis, et tegid nalja jne.
Õige! Kui julged1. november 2016, 09:36
lagastada siis tuled ja koristad. Halloweenil ja eestlastel pole mingit seost! Eestlasel pole kunagi kombeks olnud käsi õieli ajada ja midagi niisama nõuda.Veel vähem on meil kombeks võõrast kodu reostada. Mardid-kadrid ei saa samuti midagi niisama. Paistab, et kõigepealt tuleb Viimsi papasid- mammasid rahvakommete alal harima hakata. Olen surmkindel, et kui nende jõmlust kaitsvate inimeste trepp muna täis loopida ei oleks nad enam sugugi nii kaitsvad. Õnneks on enamus meist ikkagi eesti rahva kombeid austavad intelligentsed inimesed.
maniila1. november 2016, 11:44
käisin ise kooliplikana kadrit jooksmas. laulud-tantsud olid olemas - ei mingit pommimist.
See1. november 2016, 09:18
näitabki seda,et ega vanemad targemad ole kui nende võsukesed.
????1. november 2016, 09:09
Multikulti sünnitis, mida propageeritakse eelkõige kommertslikel eesmärkidel. Kui tulevad mardi ja kadripäev siis ajakirjandus neid ''natsionalistlikke '' tähtpäevi ei taha eelnevalt eriti valgustada ega selgitada noortele , mis päevadel marti ja kadrit täpsemalt jookstakse ning mida siis soovida ja teha
Aga1. november 2016, 09:05
mida te nendelt Viimsi valle elanikelt ikka ootate.Vaadake,kes seal elavad ja saategi omale vastuse.
tahman1. november 2016, 09:04
viimsis elavadki suures osas JÕMMID kes arvavad, et nende laps peab saama mida tahab. sähende noorte jõmmide kasvulava kes arvestavad vaid oma tahtmistega.
Tarmo1. november 2016, 08:55
Varasemal ajal oleks asi lihtsamalt lahendatud. Vits kapi otsas alla ja ... enamasti sellest piisas. Olen endiselt arvamusel, et paar tervistavat vitsasirakat pättuste eest on ainult kasuks. Loomad annavad ka poegadele käpaga kui nad sõna ei kuula