Prints HarryFoto: POOL
Inimesed
30. oktoober 2016, 14:21

Kas tema on prints Harry uus südamedaam? (12)

Prints Harry ja tema pruut Cressida Bonas läksid lahku juba 2014. aastal. Pärast seda on prints pühendunud põhiliselt kuninglikele esinduskohustustele. Kuid nüüd võib Harry olla jälle armuõnne leidnud, sahistas Daily Mail.
Prints Harry Foto: POOL

Nimelt olevat 32-aastane sinivereline sisse võetud endast kolm aastat vanemast USA näitlejannast Meghan Markle´ist. 

Paar olevat kohtunud Kanadas. Meghani telesarja "Suits" võtted toimuvad Torontos. Harry reklaamis seal sõjaveteranide spordivõistlust Invictus Games.

Meghan Markle Foto: RW/insight media

Ametlikku kinnitust kuninglikule armuloole küll pole, kuid näiteks Meghani Instagrami-konto postitused näitavad, et brünett kaunitar on viimastel kuudel kaks korda Londonis käinud. Suvel nautis ta Wimbledonis kuninglikus loožis tennisevõistlusi. Samuti olevat Meghan peatunud Kensingtoni palees ja Harry tutvustanud teda ka oma vennale prints Williamile ja hertsoginna Catherine´ile.

Meghan on olnud korra abielus. Ta läks 2011. aastal altari ette oma pikaaegse peigmehe Trevor Engelsoniga, kuid lahutas temast kolm aastat hiljem. Samal aastal panid kõmulehed teda paari golfitähe Rory McIlroyga.

Meghan Markle Foto: Rachel Murray

Harryt võib Meghani juures käita tema pühendumine heategevusele. Nagu ka printsi, huvitab näitlejannat Aafrika ja ta on seotud Rwandas toimuvate heategevusprojektidega. Samuti on Meghan ÜRO hea tahte saadik ja tegeleb naiste õiguste kaitsega nagu ka Emma Watson ning Angelina Jolie.