Inimesed

Valter Ojakäär surma eel: "Mul on nüüd elus kõik tehtud…" (5)

LISA KOMMENTAAR

eelmisele6. november 2016, 08:42
Kaastunne lähedastele, kuid eelmine kommentaar kõlab küll imelikult. Mingi kommenteerija justkui heidaks pojale midagi ette ja vana mehe kohta kullakera on öelda kohatu.
Raamatust "Oma laulud leidsime üles":28. oktoober 2016, 12:31
"Jäägu mälestused headest ja halbadest aegadest, elanud ja veel elavatest muusikutest kõigi nende tõusude ja langustega meile meenutama, et inimese püüdlusel kaunima tuleviku poole ei ole algust ega lõppu..." Täname toredalt muusika - ja muusikute - nin g muusikahuviliste tiivustamise nimel elatud elu eest meie armastatud Maestrot!
head teed28. oktoober 2016, 11:41
sellist elulõppu tahaks endale - oled aruselge ja saad endaga hakkama ning lõpp tuleb kiirelt. suured tänud ilusate lalude eest
Puhka rahus!28. oktoober 2016, 09:53
Ilusa ja väärika elutöö teinud mees, eestlastele südameisse jäänud.
28. oktoober 2016, 09:51
tark mees oli. ilusaid laule kirjutas. häid ja sisukaid raamatuid. super. tore, et olemas oli. poeg on kindlasti õnnelik, et tal nii mõnus isa oli. selliselt isalt on nii palju õppida, nii palju rääkida, temaga koos areneda. vähestel on see võimalus olnud. ma arvan, et poeg saab aru, miline kullakera tema kõrvalt lahkus. aga oleme õnnelikud ja tänulikud, et ta olemas oli.