"Kasatšoki-Jüri ehk Jüri Sonberg superstaarisaates.Foto: TV3
Tele
18. oktoober 2017, 11:10

PUHAS KULD! | Kas mäletad superstaarisaatesse saripürgijat Kasatšoki-Jüri? (9)

Kas mäletate "Eesti otsib superstaari" kõige tulihingelisemat üritajat, Kasatšoki-Jüri, ehk Jüri Sonbergi? Just see mees käis superstaarisaate katsetel õnne proovimas lausa 5 korda!

Jüri kirjeldas, et "Eesti otsib superstaari" on tema jaoks nagu lotomäng ning kui ei proovi, siis ka ei võida. "Minu jaoks on võit ka see, kui saan kollase paberi – valituks edasipääsejate hulka," rääkis Jüri. Kahjuks õnn talle aga ei naeratanudki…

Enim tuntust kogus superstaarihakatis 2007. aastal, kui astus kohtunike ette looga "Kasatšokk", sellest ka nimi Kasatšoki-Jüri.

2008. aastal esitas ta Rein Rannapi pala "Raagus sõnad", 2009. aastal Anne Veski hitti "Jätke võtmed väljapoole".

Seejärel esitas mees omaloomingut, laulu "Raudrohi". 

2012. aastal proovis ta taas õnne uue välimusega ning lauluga "Majakene mere ääres". Siis saadeti mees lausa otse finaali - tõsi, mitte küll superstaariks pürgijana, vaid pealtvaatajana.

Jüri läks nähtavasti hinge paljudele Eesti inimestele, kuna tema auks on tehtud isegi Facebooki lehekülg ning selle kirjelduses seisab: "Fännilehe eesmärk on toetada Jüri pürgimist superstaariks !!! JÄRJEKINDLUS VIIB SIHILE !!".

Soovime omalt poolt Jürile palju edu ja ikka sihikindlust! Ehk on mees ka sel hooajal uuesti saatesse proovimas? Eks saame näha!