SUUR TÖÖ: Mart on lisaks ETV meelelahutustoimetuse juhtimisele olnud aastaid ka Eesti Eurovisioni delegatsiooni juht ning tegutsenud «Eesti laulu» juures. Nüüd pühendub ta Eesti suurimale lauluvõistlusele täielikult.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
27. oktoober 2016, 04:00

Mart Normet: ei tasu kohta kinni hoida, teatepulk tuleb edasi anda! (2)

ETV meelelahutustoimetuse juht loobub ametist, et pühenduda Eurovisionile

ETV meelelahutustoimetuse juht loobub ametist, et pühenduda Eurovisionile. 

"Iga asi saab millalgi mööda ja kõige õigem on, kui saad ise aru, et tuleb edasi liikuda," ütleb Mart Normet, kes lahkub novembri alguses pärast kaheksat aastat ETV meelelahutustoimetuse juhi kohalt. 

"Ei ole mõtet kohta kinni hoida ja sinna ära uppuda, vaid tuleb teatepulk õigel hetkel edasi anda," sõnab Mart. Ta räägib, et on juba mõnda aega mõelnud, et tahaks taas teha loomingulist tööd. "Võtsin omal ajal selle väljakutse (juhikoha – toim) seepärast, et olen väga suur kritiseerija ja mind huvitas, kuidas käib asjade muutmine ja ärategemine päriselt." Nüüd on Mart aastaid näinud, kuidas see kõik toimib ja tahaks asja distantsilt vaadata, et mõelda, mida ja kuidas sai tehtud ning mida tulevikus paremini teha. "Ma ei välista, et kunagi juhtivale kohale kandideerin, kuid vahepeal tuleb oma asja kõrvalt vaadata, et näha, kuidas veel paremini teha." 

Edasi lugemiseks: