Tele

VIDEO | Rene Bürkland: inimesed ei taha ainult terveks saada, vaid teada, mis on probleemi põhjus (14)

LISA KOMMENTAAR

Tanel26. oktoober 2016, 18:48
See Hiina meditsiin on nii üle reklaamitud. Hiinlased ise ei pea sellest meditsiinist midagi. Näiteks hiina turistid veavad austraaliast tavaravimeid suurte kandamitega koju. Kõik need teed ja loodusravi on metsikult saastatud mürkidega. Bürkland on lihtsalt tõmmanud lolle eestlasi konksu otsa. See mees kosub ja kosub ja lollid jooksevad ta kannul ja maksavad ennast vaeseks.Veet Mano järgne rahva hullutaja. Tulge mõistusele!
vanad26. oktoober 2016, 15:33
naised ehk tõesti vajavad. et neid keegi ära kuulaks. mehed maha maetud. lastel ammu oma elu . ehk nii ongi. aga kui proua kaebas . et jalad külmad. ei saa magama jääda. ja tema soovitas kaneeli. siis .. kaneel madaldab ju vererõhku . on see ikka norm soovitada ? samas. mitte midagi uut . ammu sadu kordi kedratud asjad. tema arvab siis. et avastas ameerika ? samas arvan. et minu küla teadmanaine on küll sada korda targem. aga tema ei tee śoud . selline esinemine viib tõesti mõtted ärile. et noor mees. ei viitsi päriselt päris tööd teha. hea lebo "töö" ju . see on puhtalt minu arvamus. ma tean. et Õhtuleht ei arva nii. nad kohitsevad siin korralikult. ega väga ei käi ka siin enam. milleks ? elagu oma tarkustega ilma minuta .
Tarvas26. oktoober 2016, 21:44
Kas sulle torgib kuidagi hinge, et mees on selle rahva ette toonud? Tahaksid ise "šõud teha", ole siis mees ja mine tee. Aga ilmselt pole vastavat sisu. Mina arvan, et ta on ikka väga kõva asjaga maha saanud, nimelt et inimesed on oma tervisest ja eluviisidest teadlikumaks muutunud, mis kokkuvõttes ka üldist rahvatervist parandab. Jah, ma ei lubaks endale haiguse ravimisel juurde mingil paaril loengul käinud diletandist tibi või jutusoonega mammit või šarlatani, aga kui mees omab haridust ja praksist nii Lääne kui Hiina meditsiini vallas ning ei põlga ära ka muid loodusravi viise, siis see on ju ainult tervitatav.
vanaema( see teine) 26. oktoober 2016, 13:55
Tark räägib, kui on, mida rääkida, rumal patrab, mida ise ka ei tea...
R. Bürkland on targemaid persoone Eestis, mis puudutab inimese tervist üldse, kui kellelegi ei suuda see pähe mahtuda, siis olgu vait ja kui tervis käest , neelaku tablette ja nõudku arstilt, et teda terveks tehtaks...
Tgl sõltub inimese tervis 50 % geenidest, teine 50% -eluviisist, kaasaarvatult mõtlemisest,,toitumisest ; mida keegi endaga teeb, omaasi, aga ärgu ajagu vähemalt avalikult lolli juttu , kuna ei viitsi endaga tegeleda!
k26. oktoober 2016, 15:43
miks rumal vanaema patrab?
parem27. oktoober 2016, 11:54
olla rumal vanaema, kui mingi k , millest võib tuletada väljaheidete nime :).
nojah, vaatasin 26. oktoober 2016, 17:35
kah eile radarist. tõepoolest, usu või ise. aga miskipärast oli pilt siiski põhiliselt selline, et vanamammid käivad karjas järgi, vahivad suhu, imetlevad ning ülistavad. noh, minule jätab see poiss lihtsalt rafineeritud suli mulje.
to: / 12:39, 26. okt 2016 26. oktoober 2016, 13:04
rumal ja laisk oled lihtsalt? õpi igavusest siis anatoomiat!
Ants Tutt26. oktoober 2016, 12:59
Vennike on puhtakujuline šõuman. " Radar"-ist kuuldu paneb mehe täielikult paika. Kui tohter seletab, et ravima hakkab ise jälle siis kui "esinemisi" jääb vähemaks ....
Tunnen mitmeid nõelravi tohtreid ( ka Hiina meditsiin ), kes rahulikult teevad oma head tööd ja püünele ei tüki.
Omaette teemaks on kaks väljaantud raamatut. Lihtsalt inglise keelest eesti keelde tõlgitud (kusjuures kehvalt) ühe puhul isegi originaali mainimata. Aga see selleks.
Edu talle äri ajamisel.
.26. oktoober 2016, 23:03
mulle tundub ka, et selle ajakirjanduses figureerimisega on veidi liiale mindud.
hmm26. oktoober 2016, 12:24
Järgmine hull nagu see Orgugi. Ärge andke neile leheruumi, ei ole vaja inimesi rumalustega hullutada.
26. oktoober 2016, 12:39
Hullutada millega? Et on veel olemas peale tavameditsiini vahendeid, kuidas terveks saada ka seda ilma mürkaineid sisse ajamata? Inimestel oleks ammu aeg juba teadlikumaks saada, ka ise enda terve hoidmisega tegeleda ja kui on inimene, kes suunab, siis ei saa see küll olla vale ega halb. Kas leheruum peaks olema siis vaid neil, kes kõike ebatervislikku propageerivad, mis siiani tavaks olnud? Mine arene kuskil veel
mm26. oktoober 2016, 21:15
Milles see hull olemine täpselt seisneb, äkki viitsid natuke lahti ka kirjutada? Või oled niisama tatipritsija.
loll mees27. oktoober 2016, 11:56
läks siis vaid hullu juurde ja sai vähist lahti?