Lauljatar JoJoFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
24. oktoober 2016, 13:10

Plaadifirma sundis teinitähte dieeti pidama ja hormoonsüste tegema

2004. aastal vaid 13aastasena debüütplaadi avaldanud poptäht JoJo räägib, et plaadifirma sundis teda salenema ja isegi hormoonsüste tegema.

“Nad küsisid minult: “Kas sa siis ei taha sale olla?” ja 17aastasena mõtlesin: “Eks ma vist ikka tahan,”” pihtis nüüdseks 25aastane USA lauljatar naiste uudiskirjas Lenny Letter.

JoJo sõnul oli plaadibosside surve tema välimusele väga tugev. Tema päevamenüü koosnes vaid 500 kalorist. “Ma polnud eales mõelnud, kuidas ma välja näen. Muutusin väga ebakindlaks. Hakkasin kahtlema kõiges, mida sõin ja jõin. Sain salenemiseks hormoonsüste ja mulle käis üle mõistuse, et minult nõutakse midagi nii radikaalset.”

Kui JoJo oli 18, leidis ema tema toast süstlad ja pidas tütart narkomaaniks. Kui tütar oma dieedist ja süstidest rääkis, tahtis ema plaadifirmas kõik maha lüüa. “Ta oli nii vihane!”

JoJo pidas seitse aastat lahingut, et töölepingust vabaneda. Nüüd andis ta üle kümne aasta uue plaadi välja. Ta on õppinud oma soovidele keskenduma ja on oma välimusega rahul. “Minu otsused mõjutavad ainuüksi mind ennast.”